Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen serginin açılış törenine, Fındıklı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Fındıklı Belediye Başkanı vekili İsmail Hakkı Kurt, ilçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Adnan Adalı, ilçe Emniyet Müdürü Ramazan Eniş, ilçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Ergene, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Sandıkçı, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. 

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sandıkçı, eğitim-öğrenim döneminde mesleki teknik ve genel kurslar alanında 55 ayrı branşta 182 kurs açıldığını, bu kurslara 922'si erkek 1785'i kadın olmak üzere 2 bin 707 kişi devam ettiğini söyledi. 

Kursiyerlerden 2 bin 350 kişinin belge almaya hak kazandığını ifade eden sandıkçı, şunları kaydetti: "Kurslarımızın çalışmalarını 73 usta öğretici ve 10 öğretmen olmak üzere toplam 83 öğretim görevlisi ile sürdürdük. Kurs süresince çok sayıda sosyal faaliyetlerin yanı sıra değerler eğitimi konusunda yoğun çalışma içinde bulunduk. Yarın bayanlara yönelik bir defile yapacağız. Fındıklı halkı eğitim merkezi olarak geçen yıl 60 bin Avro değerinde projemiz Avrupa Birliği fonlarından onaylandı. Bu dönemde de yetişkinlerde engelli eğitimi projesi ile başarı elde ederek proje ekibinin temmuz ayı içerisinde Fransa çalıştayına katılma hakkı kazanmıştır." 

Serginin açılışının ardından, kursları tamamlayanlara protokol üyeleri tarafından sertifikaları verildi.

findikli-halk-egitim-merkezi-mudurlugunce-yil-sonu-sergisi-duzenlendi-(1)-001.jpgfindikli-halk-egitim-merkezi-mudurlugunce-yil-sonu-sergisi-duzenlendi-(2)-001.jpgfindikli-halk-egitim-merkezi-mudurlugunce-yil-sonu-sergisi-duzenlendi-(3)-001.jpgfindikli-halk-egitim-merkezi-mudurlugunce-yil-sonu-sergisi-duzenlendi-(4)-001.jpg

findikli-halk-egitim-merkezi-mudurlugunce-yil-sonu-sergisi-duzenlendi-(5).jpg

Editör: TE Bilisim