Rize’nin Fındıklı ilçesi ‘Amfi Tiyatro’ kazanıyor. Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, “Önemli organizasyonlar ve tiyatro gösterileri için Fındıklı’ya Tüncer Ergüven Sosyal tesisleri devamında 1420 m2 alanda modern bir Amfi Tiyatroyu kazandıracağız” dedi.

Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, Amfi Tiyatro projesi konusunda bilgi verdi. “Çağdaş bir Fındıklı’yı yaratmak için yola çıktık”. Fındıklı’da hayata geçirdikleri yatırım ve projelerle ilgili vatandaşın da istek ve taleplerine önem verdiklerini ve bu doğrultuda çalışmalarını planladıklarını aktaran Özbalaban, “Göreve geldiğimiz günden bugüne halkımızla olan iletişimimizi her zaman güçlü tuttuk. Emekle, gayretle ve hemşerilerimizin desteğiyle her geçen gün ilçemizi büyütüyor ve geliştiriyoruz” şeklinde konuştu.

FındıklıAmfiTiyatroMüjdesi-3

Başkan Özbalaban, Amfi Tiyatronun 1420 m2 alanda yaklaşık 1000 kişilik kapasiteli olacağını ve önemli organizasyonlara ve tiyatro gösterilerine ev sahipliği yapacağını ayrıca amfi tiyatro içerisinde tesis binası, kafeterya, duş ve soyunma odaları, wc’leri, yönetim bölümleriyle gezi ve park alanlarının da yer alacağını belirterek, projesi tamamlanmış Amfi Tiyatroyu 31 Mart 2015 günü ihalesi yapılarak yılsonuna kadar halkın hizmetine sunmayı hedeflediklerini ifade etti.

FındıklıAmfiTiyatroMüjdesi-2

Medyalaz.com olarak; Karadeniz’deki belediyelerin, yayın perspektif içeriğimizde de yer alan  kültür-sanat çalışmalarını yürekten destekliyoruz.

Editör: TE Bilisim