Sürücülere müjde! Motorinde tabela bu gece yarısından itibaren değişiyor Sürücülere müjde! Motorinde tabela bu gece yarısından itibaren değişiyor

İnternet ve teknoloji alanında katma değer yaratan başarılı girişimcilerle şirketleri, melek yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getirmeyi amaçlayan erken aşama yatırım şirketi ve hızlandırıcı Etohum, dünyanın en ünlü hızlandırıcılarının da  arasında bulunduğu Global Accelerator Report listesinde 6. sıraya yerleşti. Etohum 500’ü aşkın hızlandırıcı program arasından sıyrıldı.

Türkiye’nin önde gelen hızlandırıcı programı ve erken aşama yatırımcısı Etohum, GUST tarafından yapılan “Global Accelerator Report”  değerlendirme raporuna göre diğer hızlandırma programları Techstars, 500 Startups, MassChallenge, Startups Chile, Microsoft Accelerator’ın bulunduğu listede tüm dünya genelindeki hızlandırıcılar arasında 6. sırada. 

KULUÇKA TEKNOLOJİSİ

Etohum Kurucusu Burak Büyükdemir, “Etohum’un kazandığı bu küresel başarı Türkiye girişimcilik ekosistemi adına bize gurur verdi. Başta Kuzey Amerika ve Avrupa olmak üzere dünya genelinde hızlandırıcı programların sayısı hızla artıyor. Bu programların en büyük özelliği yüksek nitelikli mentorlar ve startup ekipleriyle çalışarak şirketlere büyük değerler katmaları. Sayıları artsa da üstün nitelikli mentorların bulunduğu hızlandırıcı programlara talep arzın çok önünde. Etohum olarak yeni kuluçka teknolojisinin ürünleri olan startuplara yön verme konusunda ülkemizin öncü kuruluşlarından biri olduk” dedi.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim