Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, bu yıl sekizincisini gerçekleştirdikleri yurtdışı bayi toplantısında  85 ülkeden 200’ün üzerinde alım heyeti ağırladıklarını söyledi.

Damat, Tween ve D’S Damat markaları ile faaliyet gösteren Orka Holding, Almanya, İtalya, Fransa, Rusya, Çin, Kanada, Güney Afrika, Azerbaycan ve Meksika’nın da aralarında bulunduğu 85 ülkeden gelen yabancı alım heyetlerini İstanbul’da ağırlıyor.

Orakçıoğlu, 8 Temmuz’da başlayıp 25 Temmuz’a kadar sürecek organizasyona ilişkin olarak, yurtdışı bayi toplantılarının bu yıl sekizincisini gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Önceki dönemlerde bu organizasyonu bir hafta yaptıklarını hatırlatan Orakçıoğlu, yurtdışı bayilerinden gelen talep üzerine süreyi 2 haftaya  çıkardıklarının altını çizdi. 

Süleyman Orakçıoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Sekizinci bayi toplantımız, aynı zamanda dünya Moda perakendesinde gelecek dönem trendlerini belirleyen bir şirket olduğumuzun en güzel kanıtı. 85 ülkeden 200’ün üzerinde alım heyetini ağırlıyoruz. Önümüzdeki beş yılda dünyada en çok konuşulan beş markadan biri olacağımıza inanıyorum. Dünyanın pek çok ülkesinden aldığımız talepler, bu yolda enerjimizi artırıyor. 6 ay önce yaptığımız toplantının hedeflerini şu anda birinci haftada olmamıza rağmen aşmış durumdayız. 500 bin  adedin üzerinde sipariş almayı hedefliyoruz.”

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim