Hamidiye Çözüm Koleji Özel Fen Lisesi Genel Müdürü Bahri Kahya, 2020-21 Eğitim/Öğretim yılı kayıtlarının devam ettiğini söyledi.

LGS başarısına göre % 100'e varan burs imkanından yararlanmak isteyenlerin acele etmesi gerektiğini ifade eden Kahya, kayıtların kontenjanla sınırlı olup, müracaat önceliğine göre yapılacağını söyledi.

LGS Sınavı Sonuçlarına Göre İstedikleri Fen Liselerine Yerleşemeyen Ancak, Fen Lisesi ayrıcalığında okumak isteyen öğrencilere kapılarının açık olduğunu ifade eden Kahya, "LGS sınavında başarı elde eden öğrencileri de puanlarına göre burslarla ödüllendiriyoruz. %100 'e varan burs fırsatları devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Kahya, "Hamidiye Çözüm Koleji Özel Fen Lisesi olarak; 'her öğrencimiz geleceğimizi inşa edecek olan potansiyel mimardır' düşüncesi ile onları yetenek ve hedeflerini iyi belirlemeleri için kendilerini iyi hissedecekleri ve gerçekleştirebilecekleri doğru mesleklere yönlenmelerini sağlıyoruz. Yenilikçi ve dinamik yönetim anlayışı, profesyonel eğitim kadromuz, donanımlı ve modern eğitim alanlarımızla 'En İyi Yatırım Çocuklarımıza Yaptığımız Yatırımdır' gerçeğinden hareketle 'Bilgi ile Yıldızlaşan Nesilleri Yetiştiriyor.' Unutmayalım; Çözümde Bir Çocuk Yetişir, Gelecek Değişir!" ifadelerini kullandı.

Son dakika: MEB resmen duyurdu... 1 Nisan'da okullar tatil mi? Son dakika: MEB resmen duyurdu... 1 Nisan'da okullar tatil mi?

Editör: TE Bilisim