9. Arapça etkinlikleri ortaokullar Metin canlandırma yarışmasında il 1. olan İshakoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Zeynep KESKİN, Ecrin Nisa TAYLAN, İrem ORMAN ve bilek güreşi Türkiye Şampiyonası'nda birinci olan Ahmet Hamdi Nurzan İshakoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Yunus Emre HAFIZOĞLU ile ayrıca okullarında kermes düzenleyip elde ettikleri geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlayan Hatay Sınır karakolundaki asker abilerin moral mektubu yazan İMKB Fen Lisesi öğrencileri Emir KOPUZ, Ahmet İlhan SOYYİĞİT, Semanur ARAS, Şükran ALEMDAR ile tek tek ilgilendi.

İlçe Kaymakamı Oğuz ŞENLİK öğrencilerin yaptıkları etkinlikler ve başarılar üzerine bol bol sohbet etti ve gerçekleştirdikleri başarılarından ve etkinliklerden dolayı onlara tebrik etti. İlçe Kaymakamı Oğuz ŞENLİK öğrencilerimize başarılarından dolayı hediyeler takdim etti

Öğrenciler kaymakamımızdan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN'i ziyaret ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN öğrencilere başarılarından ve anlamlı etkinliklerinde dolayı teşekkür etti ve hediye takdim etti.

 

    

Editör: TE Bilisim