Yerel seçimlere bir yılkala Çamlıhemşin Çayırdüzü köyü Muhtar Adaylığını açıklayan Sabit Yeniçırak Adaylıkla ilgili açıklaması vaatleri şu şekilde.

Çok kıymetli Çayırdüzü "Ğvant"  Köyü hemşehrilerim....

 Öncelikle doğup büyüdügüm bu topraklara hizmet için muhtarlık gibi kutsal bir göreve talip oldum,42 yaşındayım ve bu yaşıma kadar dolu dolu hayat tecrübesi birikimi yaptığıma inanıyorum. Kendim ve yol arkadaşlarımla köyümüz için geleceğimiz için hizmete talibine. 
 Bu vesile ile 2019'da yapılacak seçimlerinde Köyümüze Muhtar adayı olmaya başta aile büyüklerimin onayını ve desteğiyle karar verdim.
Köyümüze bu güne kadar hizmet veren gelmiş geçmiş bütün Muhtarlarımıza minnettarız.
Çok kıymetli Çayırdüzü Köyü Sakinleri köyümüz  büyük bir coğrafyaya sahiptir,lakin azimli çalışma,kararlı duruş, yetkili mercilerden hizmet alma noktasında güce sahip olduktan sonra yapılamayacak hizmet çözülemeyecek sorun kalmayacağına inanıyorum.
Köyümüze geçmişten gelen akrabacılık kavramını değiştirip tamamen bütünleştirici kucaklayıcı zihniyetle "hep birlikte" taşın altına elimizi sokmaya,hak yolunda ayırım yapmadan,bir elin nesi var,iki elin sesi var düşüncesi ile bu kutsal göreve talibim.

Hem köyümüzün hizmet noktasinda nüfusa göre devletten yardım eli uzatıldığı için  Hem bu kardeşinize destek olmak için ikametgahlarimizi köyümüze çekmeye davet ediyorum.

Diyerek adaylığını açıkladı ve vaatlerinide şu şekilde sıraladı.

KÖYÜMÜZE YAPILMASI GEREKENLER VE ALLAH SAĞLIK VERIRSE YAPACAKLARIM.

1.Köyde   ihtiyar heyetinin oluşturulması ve bunlarla ayda bir istişare toplantisi yapılması.

2.En geç iki ayda bir köyün gelir gider hakkında liste yapılıp azaların imzasıyla birlikte liste halinde köydeki camilerimizin kapısına asılıp köy halkının bilgilenmesini sağlamak.

3.Etüt yapılmadan başlanmış olan dere boyu yolunun hızla devam edilip bir an önce bitirilmesi.

4.Daha önce köyümüzün gençleri öncülüğünde para toplanıp alınan arazide hiçbir eksiği olmayacak şekilde SPOR KOMPLEKSI'NİN yapılması.

5.SPOR  KOMPLEKSI'NİN hizmete açıldıktan sonra köyümüzde futbol takımı kurulması.

6.Her mahallenin uygun bir yerinde ana şebekeden alınacak suyun ucuna mahallenin en uzağına yetişecek şekilde itfaiye hortomu takıp olası bir yangında itfaiye gelene kadar müdahale yapılmasını sağlamak.

7.Aciliyetler öncelikli olmak şartıyla eksik olan yol betonlaşmalarının tamamlanması.

8.Yayla sorunlarının çözümü için gerekirse TBMM nede gidilip sorunların tamamını çözmek.

9.Muhtarlık maaşımın bir bölümünü ben ve esnaf arkadaşların katkılarıyla köyümüzün ihtiyaç sahipleri öğrencilerimize burs verilecek.

10.İlçemiz Çamlıhemşin olsada köyümüzün çoğu ardeşen'de olup dolmuşlarımizin Ardeşen'e çalıştığı için dolmuşlarımıza durak yeri ve bu durağın önünde köy bütçesine gelir sağlayacak köye ayıt bir zaire dükkanının açılması.

11.Köy genelinin ortası sayılacak uygun bir yerde köy Muhtarlığı odasının yapılması.

12. Mühür bende yetki bende demeden ihtiyar heyetimle görüşüp azalarimla beraber karar verip istikrarlı bir şekilde hizmet etmek.

Sabit Yeniçırak
Çayırdüzü "Ğvant" köyü muhtar adayı

Editör: TE Bilisim