Tebrik mesajları alan firma, en azılı rakibi PlayStation tarafından trollendi. Trolle de yetinmeyen teknoloji devi, Nintendo Switch'in satışa sunulduğu gün indirim yaptığını belirtti

Dünyanın önde gelen oyun konsolu üreticisi Nintendo, Switch modelini dün itibari ile piyasaya sürdü. Oyun firmalarından yoğun tebrik mesajları alan şirket, en yakın rakibinin trol mesajı ile karşı karşıya kaldı.

PlayStation'ın İtalya'daki yerel kolu, satışa sunulan Nintendo Switch'e mizahi bir yaklaşımla trolledi. Hazırladıkları görselleri Twitter üzerinden paylaşan PlayStation, takipçilere şaka ile karışık mesajını verdi.

Yayınlanan Tweet'te Nintendo Switch görseli gibi hazırlanmış yani kırmızı arka fon üzerine yazılmış görselde "Yarın, oyun dünyası için özel bir gün." yazıyor. Yanında yer alan beyaz arka fon üzerine yazılmış görselde ise "PS4 size özel sadece 199,99€" ibresi yer alıyor. Fakat trol bununla da bitmiyor. Tweet'in açıklamasında yer alan yazıda ise "Yarın bile doğru tercihi yapın. PlayStation 4 sizi nasıl şaşırtacağını her zaman bilir." İfadesi yer alıyor.

Nintendo yeni cihazını satışa çıkardığı gün en azılı rakibi PlayStation'nın meydan okuması ile karşılaşıyor. Lakin yapılan bu indirim tüm PlayStation takımını kapsamıyor.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim