Mental'in yürütücülüğünü üstlendiği, Teknopark İstanbul ve Türkiye Teknoloji Takımı'nın desteklediği Mühendis Yetiştirme Programı başvuruları yoğun istek üzerine 23 Haziran 2017 Cuma günü saat 17.00'ye kadar uzatıldı

Uzay ve Havacılık, Savunma Sanayi, Enerji, Sağlık Bilimleri, Denizcilik, İleri Elektronik, Endüstriyel Yazılım gibi alanlarda birçok mühendisin staj ve iş fırsatı yakalayacağı program için binlerce başvuru alındı. Birçok üniversitenin final haftasıyla denk gelen başvuru sürecinde öğrencilerin başvuruyu kaçırma riskleri ve gelen talepler üzerine 1 hafta daha uzatma kararı alındı. 

23 Haziran 2017 Cuma günü başvuruların tamamlanmasıyla birlikte ilk olarak internet sitesinden başvurusu kabul edilen adaylar ilan edilecek. Sonrasında adaylara yönelik ingilizce ve genel yetenek sınavları yapılacak. Bu sınavlar neticesinde başarılı olan adaylar yeteneklerini grup mülakatlarında gösterme fırsatı yakalayacaklar. Grup mülakatlarını başarıyla tamamlayan adaylar Teknopark İstanbul bünyesindeki teknik geziye ve mühendis yetiştirme programına katılma fırsatını elde edecekler. 

1 aylık yetiştirme programı kapsamında adaylara staj ve eğitim imkanlarının yanı sıra istihdam fırsatları da sunulacak. 

Başvurular teknolojiyildizlari.com sayfası üzerinden online olarak alıyor.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim