. Hazırlanan flash oyunlarına web tarayıcınız üzerinden hoyunlar sitesine girerek otomobil yarışları konusunda birbirinden farklı seçenek ile zaman geçirebilirsiniz. Tüm dünyada yaygınlaşmaya başlayan drift yarışları içinde pek çok yarış oyunu site içerisinde kategori olarak kendine yer bulmuş. Drift oyunları ile harika grafikler eşliğinde yarış heyecanı yaşayabiliyorsunuz.

Özellikle sinemalarda gösterilen Tokyo Drifti filmi ile bu yarılara olan ilgi ülkemizde de artmaya başladı. Otomobiller modifiye edilerek ve daha da güçlendirilerek bir yarışa hazırlanırken otomobil tutkunları da heyecanı daha da içlerinde hissediyor. Mükemmel otomobillerle drift yarışlarında yer almanız artık hoyunlar.com ile hiç de zor değil. Bu oyunlarda şehirde, sokaklarda hatta Tokyo’da drift heyecanına katılabiliyorsunuz. Oyunlar ile drift teknikleri hakkında bilgi sahibi olup kısa eğitimlere dahi sanal olarak katılabiliyorsunuz. İster süreli olarak isterseniz yarışa katılarak oynanabileceğiniz oyunlarda Ben10 gibi karakterle ile bu keyfi yaşayabileceğinizi unutmayın.

Tokyo Drift Oyunu Açıklaması : Mercedes markalı harika bir drift aracıyla birlikte kar üzerinde drift yapmaya hazır mısın? Mercedesi kontrol ederek karlı pistte ilerle, gösterilen engellere kar sıçratarak en iyi şekilde drift yapmaya çalış. Verilen süre içerisinde mümkün olduğu kadar puan toplayarak diğer seviyelere geçebilirsin. Drift yaparken engellere çarpmamaya dikkat et, eğer engele çarparsan oyunu kaybedersin. Oyun yüklenince, start drifting butonuna tıklayarak oynamaya başlayabilirsin. En yeni drift oyunları sitemizde sizleri bekliyor, hoyunlar ekibi iyi oyunlar diler.

Drift Ustası Oyunu Açıklaması : Gerçek bir drift oyunu oynamaya hazır mısın? Arabananı kontrol et ve yarışı 1. olarak bitir. Güzel gösteriler yaparak yüksek puan kazanabilirsin. Drift yaparken arabanı etrafa çarpmamaya dikkat etmelisin, yoksa oyunu kısa sürede kaybedersin. En yeni drift oyunları burada sizleri bekliyor. iyi oyunlar.

Drift Ben10 Oyunu Açıklaması : Kaliteli ben10 oyunu paylaşımına devam eden sitemizde paylaşacağımız bu harika oyunda ben 10 drift yapmak istiyor. Ona drift konusunda yardım ederek sahip olduğu yeşil bir araba ile drift yapmasını sağlamak istersen sitemize gelerek bu harika oyunu oynamalısın. Drift oyunları oynayacağınız sitemizde sana ait aracı en iyi şekilde sür ve bütün rakiplerinden daha iyi şov yaparak oyunda yüksek skorlara ulaşmayı dene. Aracını hiç bir yere çarpmamaya dikkat etmelisin, yoksa oyunu kaybedersin. En iyi drift oyunları sizleri bekliyor.

Araba yarışları oyunları hem çocukların hem de büyüklerin bilgisayarda ilgi ile oynadıkları bir oyun seçeneği. Bu oyunlar içerisinde otomobil, tır, nakliye aracı, motosiklet, bisiklet, ralli otomobili, jeep, itfaiye aracı gibi pek araç ile yarış yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra, spiderman, angry birds, ben10, süper mario, scubi du gibi karakterler ile de yarış zevkinizi sevdiğiniz çizgi kahramanları ile ikiye katlayabiliyorsunuz.

Editör: TE Bilisim