İstanbul genelinde bugüne kadar yapılmış birçok cephe kaplama işi firmamızın kalite belgesidir.

 Dayanıklı, bozulmayan, yıllara meydan okuyan, solmayan ve dağılmayan cephe kaplama malzemeleri, inşaat sektörünün en iyi ve kaliteli ürünlerini satan firmalardan alınan ürünlerdir. Sektörün en iyi işletme markalarının ürettiği ve piyasaya sürdüğü, seramik, beton, alüminyum, kompozit gibi maddeler firmamızda çalışan mühendislerin projelendirdiği inşaat planları doğrultusunda yapılmaktadır.

 Cephe kaplama malzemeleri binaların inşaat ve yapı özellikleriyle birebir uyumludur. Binaların genel akustik ve mimarisine kesinlikle zarar vermemekte ve olumsuz bir durumun oluşmasına neden olmamaktadır. Cephe kaplama malzemeleri yapıların dekorasyon ve görünümü ile uyumludur. Aynı zamanda çevre ile dost ve şehrin genel mimari dokusunu da değiştirmeyecek düzeydedir.

 Cephe Kaplama İşleri Hangileridir?

 Firmamız tarafından yapılan dış cephe ve cephe kaplama işlerini farklı başlıklar altında sıralayabiliriz. En çok bilinen ve tercih edilen cephe kaplama işlerimiz şunlardır:

 1-Slikon Cephe: İsminden de anlaşılacağı üzere slikon malzeme kullanılarak yapılan cephe kaplama işlemidir. Slikon cephe uygulaması kompakt laminat ve Kraft kağıt gibi malzemelerin slikon malzeme ile kompozit olarak kullanılmasıyla yapılandırılmakta ve binaların dış cephelerinde uygulanmaktadır.

 2-Alüminyum Kompozit Cephe: Alüminyum kompozit cephe Türkiye’de en çok tercih edilen cephe kaplama türlerindendir. Firmamız tarafından da başarılı olarak uygulanan alüminyum cephe kaplama sayesinde binalarınızın dekoratif ve estetik görüntüsünü iyileştirebilirsiniz.

 3-Kapaklı ve Yarı Kapaklı Cephe: Kapaklı ve yarı kapaklı cephe kaplama işlemi firmamız tarafından yapılan önemli kaplama çeşitlerindendir. Türkiye’de son yıllarda sıkça tercih edilmeye başlanmış ve birçok büyük yapıda gözle görülür şekilde artmıştır. Cam malzeme kullanılarak yapılmaktadır. Kalın ve dayanıklı cam malzemeden yapılan bu cephe kaplama işlemiyle binaların dış cepheleri güzel bir görünüme kavuşmaktadır.

 4-Seramik Cephe. Seramik malzeme kullanılarak yapılan cephe kaplama işlemidir. Seramik cephe ile binalarınıza çok farklı bir görünüm sağlayabilirsiniz.

 İnternet sitemizi inceleyerek diğer cephe kaplama işlemleri hakkında daha kapsamlı bilgi alabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim