1965 yılında Muzaffer Meral ‘in (rahmetli) girişimiyle kurulan firma biriket taşı imalatı ve demir, çimento satışı yapmakta idi. Sonrasında Meral Mobilya adı ile ilk mobilya mağazasını açtı.


Bölgede ki mobilya ihtiyaçlarının yükselmesi doğrultusunda inşaat sektöründen tamamen çekilerek mobilya sektörüne yoğunluk veren firma günümüzde Bellona, Beko, Bianchi, Sony, Grundig, Asus, Braun, Anages Güneş Enerjisi Sistemleri gibi öncü markaların bayilikleri ile yöre halkına hizmete devam etmekte.

Toplamda Rize/Ardeşen sınırları içerisinde 4 , Artvin/Arhavi sınırları içerisinde 1 olmak üzere 5 mağazası ile ticarete devam etmektedir.

Satış sonrası destekler bakımından güçlü markaların satışını yapmakta olan firma kalite standartlarına uymayan, servisi ulaşılabilir olmayan, her türlü soruna çözümsel yaklaşmayan markalar ve ürünleri Meral Mobilya Mağazalarında yer bulamaz. Meral Mobilya mağazalarından alacağınız her ürünün kalitesi, marka ikinci hizmetleri ve müşteri memnuniyeti standartlar üzerindedir.

 

Müşterilerinin beklentileri ötesinde yüksek performanslı, dünya standartlarında, kaliteli, estetik ve insan sağlığına uygun ürünler sunan Meral mobilya hizmet anlayışından ödün vermeden aynı ilkeler doğrultusunda Arhavi Meral Concept AVM Bellona Beko Mağazasını hizmete açtı.

Editör: TE Bilisim