İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir'in Trabzon'dan Artvin'e ilerleyen konvoyu, Rize'nin Fındıklı ilçesi Kıyıcık Tüneli'nden geçerken, partililer ve gazetecilerin bulunduğu 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada yerel gazeteci Sami Özçelik yaralandı, araçlarda hasar oluştu.

ARTVİN İL BAŞKANLIĞI BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kara yoluyla geldiği Artvin’de partisinin il başkanlığı binasının açılış törenine katıldı.

Burada polislerle tokalaşan Akşener, daha sonra parti binasın açılışı için İl Başkanlığı önüne gitti. Açılış anında elindeki makası Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın eşi Gönül Aydın’a vererek kurdeleyi kesmeni istedi. Kesilen kurdele ile İYİ Parti Artvin İl Başkanlığı binasının açılışı gerçekleşti.



"KARINCA KARARINCA DESTEK OLMAK İSTİYORUZ"

Parti binasında gazetecilerin gündemdeki konulara ilişkin sorularını yanıtlayan Akşener, partinin kuruluşundan 1 ay 1 hafta geçtiğini, bugün 4'üncü ili ziyaret ettiklerini söyledi. Genel Başkan Yardımcıları, Genel İdare Kurulu ve Kurucular Kurulu üyeleriyle illeri gezdiklerini hatırlatan Akşener, "İllerde ayrı ayrı esnaf ziyaretinde bulunuyoruz. Ben arkadaşlara gittiğimiz illerde yerel ürünlerden satın almalarını söylüyorum. Hem öğreniyor, hem dinliyoruz, hem talepleri alıyoruz. Hem de karınca kararınca o şehre bir miktar paramız kalsın diyoruz" dedi.

Kaya parçasına çarparak devrilen otomobildeki 4 kişi yaralandı Kaya parçasına çarparak devrilen otomobildeki 4 kişi yaralandı

DÜNYANIN EN BÜYÜK ATATÜRK HEYKELİNİN ÖNÜNDE FOTOĞRAF ÇEKİLDİ

Meral Akşener, partisinin Artvin il başkanlığı binasının açılını yaptıktan sonra İnönü Caddesi'nde esnafı ziyaret edip, sohbet etti. Akşener, daha sonra dünyanın en büyük Atatürk heykelinin bulunduğu Atatepe’ye çıktı. Atatürk heykeli önünde anı fotoğrafı çekinen Akşener, ardından Grant Artvin Otel’de düzenlenen mitingte vatandaşlara seslendi.

Artvin’de, İYİ Parti'nin birinci parti çıkmasını isteyen Akşener, kentte bulunan ve çevrecilerin tepkisine neden olan Cerattepe'ye ilişkin konuştu. Akşener, başta Cerattepe olmak üzere Artvin’deki bütün madenlere karşı Yeşil Artvin Derneği'nce başlatılan imza kampanyasına kendisinin de katılarak destek verdiğini söyledi. 

HOPA'DA 'CAMLARINIZI TAŞLARIM' ESPİRİSİ

Konuşmasının ardından Akşener, Hopa ilçesine geçti. Akşener burada kendisini karşılayan vatandaşlarla selamlaştı. Eşinin Hopalı olduğunu hatırlatan Meral Akşener, "Eşim buralı, dolayısıyla ben de buralıyım. 37 yıldır kaymakamla yaşıyorum. Sizden burada partimizi birinci parti yapmanınızı bekliyorum. Yoksa kaynanamla gelir, camlarınızı taşlarım" espirisinde bulundu

Editör: TE Bilisim