Ardeşen'e Sahilden Yeni Giriş Yolu Ardeşen'e Sahilden Yeni Giriş Yolu

Ankara Hacıbayram Veli Üniversitesi Polatlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru Hasibe TANJU ASLIŞEN’in “Erken Çocukluk Eğitiminde “Storigami” Origami ve Hikaye Kardeşliği başlıklı tanışma tadındaki kitabı, Eğiten Kitap tarafından yayınlandı. 

Sihirli… Olağanüstü… Mücizevi… Aslında basit kelimeler gibi görünse de kullanıldığı yerler, kullanım amaçları ve hatta hangi ismi nitelendirdikleriyle
İlişkili düşünüldüğünde, çok anlamlı ve etkileyici olabilmektedirler. Erken çocukluk döneminde görülen gelişim, değişim ve farklılığın çocuğa ve yaşama yansıması açılarından bakıldığında ise durum farklı ve daha anlamlı bir boyut kazanmaktadır. Kitabın tanıtımında “Bu kitapta erken çocukluk dönemi olarak bilinen 0-8 yaş aralığındaki çocuklar için hikaye anlatmanın gelişimsel katkıları ve hikaye anlatma teknikleriyle başlanarak  origamiye geçiş yapılmış, çeşitleri, gelişimsel-eğitsel katkıları ve öğrenmeye etkileri üzerinde durulmuştur. Ardından ülkemizde hemen hemen hiç bilinmeyen bir yöntem olan storigami yani origami eşliğinde hikaye anlatma yöntemi tanıtılmış, tanışma tadında storigami örnekleri, her katlama adımında çekilen fotoğraflarla ve QR kodlu videolarla okuyucuların beğenisine sunulmuştur.” ifadelerine yer veren TANJU ASLIŞEN, “Sihirli yıllar, mucizevi bir dönem, olağanüstü bir gelişim şeklinde nitelendirilen erken dönemde, çocuklara farklı yöntemlerle seslenmek için tüm çocuk dostlarını kitabımla buluşmaya davet ediyorum…” dedi.
Turklaz ailesi olarak Doç. Dr. Ebru Hasibe TANJU ASLIŞEN Hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz…

Editör: TE Bilisim