HABER: NECO YARICI

2019 Yerel seçime sayılı günler kala il ve ilçelerde belediye başkan,belediye meclis üyeleri,il genel meclis üyeleri ve muhtar adayları çalışmalarını hızla sürdürürken tanıtımlarını ilginç tutup seçmeninin oyuna talip olanlar haber konumuz oldu.



Rize Çamlıhemşin Çayırdüzü Köyü Muhtar Adayı Sabit Yeniçırak 2019 yerel seçimlere özellikle sosyal medya paylaşımları ile ilgi odağı oldu.

 Yeniçırak yaptığı açıklamasında;şahsının zaten uzun yıllardır siyasetin içinde olduğunu,vatan millet ve bayrak için geçtiğimiz yıllarda rize ve ilçelerinde mitingler düzenlediğini,yaşadığım bölgenin kültür,sosyal,ekonomik konularına her daim duyarlı olmaya çalıştığını ve bu bilgi birikimlerini köyü Çamlıhemşin Çayırdüzü "Ğvandi" için çabaladığını ve muhtar adayı olarak köyümün seçmeninin karşısına çıktığımı söylemek istiyorum.

Yeniçırak: 1 yıl önce seçmeninim karşısına çıkarken yapacağım ,vaat ettiğim ne varsa anlayacağı gilden anlatmaya çalıştım ve bunuda başardığıma inanıyorum dedi.Lazca pankart,afiş ve paylaşımlarım büyük ilgi gördü ve bölgemde birçok aday kardeşlerim benden feyz alıp paylaşımlarıma ortak oldular.Bunun içinde teşekkür ederim her birine dedi.

Editör: TE Bilisim