MHP İstanbul milletvekili Arzu Erdem, MHP'nin Güneysu ve Derepazarı ilçelerinde gerçekleşecek kongrelerine katılmak üzere Rize’ye geldi. Rize ziyaretinde

Ardeşen İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden ve burada MHP'ye yeni katılan bir vatandaşa parti rozetini takan Erdem, daha sonra Rize merkeze gelerek esnaf ziyaretinde bulundu. 

ejt2sq0wsaib630.jpg


"Biz Türk'ün Yanındayız"
Partililerin de katıldığı ziyaret esnasında Azerbaycan'ın yürüttüğü harekat konusunda açıklamalarda bulunan Erdem, Azerbaycan'ın yanında olduklarını ifade ederek "Oradaki toprakların Türk olduğunu her zaman söylüyoruz biz. Biz Türk'ün yanındayız. Biz iki devlet tek milletiz. Onlar bizim kandaşlarımız. Buradan onlara dualarımız ve desteklerimizi gönderiyoruz" dedi.

ejudcl6wkaazobv.jpg


"Sessiz Kalmak Azerbaycan'ı Haklı Görmek Demek"
Ermenistan'ın dünya kamuoyunu arkasına alma çabalarının hiçbir hükmü olmadığını belirten Erdem, "Ülkemize küresel çetelerin saldırılarının çok fazla olmasına rağmen Azerbaycan'ın haklılığı konusunda dünya hemfikir. Bunun da zaten yankılarını görüyoruz. Buna karşı çıkanların hepsinin Türk düşmanı olduğunu da görüyoruz. Aleni olarak bir sahip çıkma yok ama karşı çıkma da yok. Bir sessizlik var. Sessiz kalmak demek Azerbaycan'ı haklı görmek demek" şeklinde konuştu.

aw129970-04.jpg

aw129970-02.jpg

ejudyefwoaad1yx.jpg

ejudyeaxsaac3zg.jpg

ejufll-wsaaef-v.jpg

Editör: TE Bilisim