MHP Ardeşen İlçe Başkanı Serkan Esirgemez ev sahipliğinde düzenlenen programa MHP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Av. Remzi Kutanoğlu, Türk Eğitim-Sen Rize Şube Başkanı Murat Köseoğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile çok sayıda partili katıldı.

https://www.laztv.net//files/uploads/646fe8fa48.JPG

MHP İlçe Sekreteri, SKM Başkanı Bahri Civaoğlu'nun açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, Belediye Başkan Adayı Kutanoğlu ile İl Genel ve Belediye Meclis üyelerini katılımcılara takdim etti.

https://www.laztv.net//files/uploads/f67bcb46a6.JPG

Burada konuşan MHP Belediye Başkan Adayı Av. Remzi Kutanoğlu, Ardeşen'i yönetmeye talip olarak yola çıktıklarını ifade ederek, "Seçilmiş insanlardan oluşan muhteşem bir kadro kurduk. İlçe Başkanımız sayın Serkan Esirgemez başta olmak üzere, ben ve tüm aday arkadaşlarımız özverili bir şekilde çalışıyoruz. Herkesin desteğini alarak inşallah yönetimi devralacağız." dedi.

https://www.laztv.net//files/uploads/5e05a2057a.JPG

https://www.laztv.net//files/uploads/d604adbcfd.JPG

TEMİZ ADAY VURGUSU

Esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşlardan Temiz Aday'a oy verin talebinde bulunduklarını ifade eden Kutanoğlu, "Çok temiz bir kadromuz var, buradayız ve Ardeşen'i yönetmeye talibiz. Öncelikle iyi niyetliyiz. Tabii çok güzel teveccühlerle karşılaşıyoruz. Biz başarılı olacağımıza inandık. Rabbim de yardımcımız olsun." dedi.

https://www.laztv.net//files/uploads/dbbf7d3a80.JPG

https://www.laztv.net//files/uploads/80ad39b8a3.JPG

https://www.laztv.net//files/uploads/028aed0ed9.JPG

https://www.laztv.net//files/uploads/1692cf0a85.JPG

https://www.laztv.net//files/uploads/609ac0c1c0.JPG

https://www.laztv.net//files/uploads/c5a051dd26.JPG

Editör: TE Bilisim