Ardeşen Belediyesi Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen toplantıya MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP MYK Üyesi Recep Bakırcı, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, MHP Ardeşen İlçe Başkanı Serkan Esirgemez, MHP Ardeşen Belediye Başkan adayı Avukat Remzi Kutanoğlu, MHP Tunca Belde Belediye Başkan adayı Muhammet Çebi, AK Parti Ardeşen İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlanılan toplantının açılış konuşmasının MHP Ardeşen İlçe Başkanı Serkan Esirgemez yaptı.

Esirgemez’in ardından MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan ve MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından MHP Ardeşen Belediye Başkan adayı Avukat Remzi Kutanoğlu ile Tunca Belde Belediye Başkan adayı Muhammet Çebi konuşma yaparak hem kendilerini tanıttı gem de projelerini açıkladı.

KUTANOĞLU: "HİLAL GİBİ ARDEŞEN'İMİZİN GÖKYÜZÜNDE IŞILDAYACAĞIZ"

MHP Ardeşen Belediye Başkan adayı Avukat Remzi Kutanoğlu yaptığı konuşmada “Güzel Ardeşen’imizin her köşesine yayılacak yerli ruh burada buluşmuştur. Huzuru müjdeleyecek, ayrışmayı bitirecek, belediyemizi ve vatandaşlarımızı düşünecek ruh bu salondadır. Her biri birbirinden değerli vatandaşlarımızdan oluşan ekibimizle Ardeşen’imizin dört bir yanına ses vereceğiz. Israrla, kararlılıkla ve büyün bir inançla diyeceğiz ki, ses ver Ardeşen, sesime kulak ver Ardeşen… Durmayacağız, beklemeyeceğiz, gecikmeyeceğiz ve asla ihmal etmeyeceğiz. Her kapıyı çalıp her haneye gireceğiz. Her eli tutacağız, hasretleri dindireceğiz. Gün olup açacağız, ümit olup sevindireceğiz. Merhem olup kanayan yaralara deva olacağız ve hilal gibi Ardeşen’imizin gökyüzünde ışıldayacağız.” Dedi.

Editör: TE Bilisim