Ardeşen Mahalle Muhtarlar Dernek başkanlığında görev değişikliği yapıldı. Bir yıldır başkanlık görevini yürüten Ardeşen Yeni Mahalle muhtarı Şükrü Ergün bugün devir teslim töreniyle koltuğu Baş Mahalle Mahalle Muhtarı Engin Hasanoğlu’na devretti.


 

Ardeşen Mahalle muhtarlar derneğinde son 4 yıldır adaletli bir idare ortamı oluşturulması için başlatılan her yıl dönüşümlü başkanlık sisteminde 4. Yılın başkanlığını yapan Yeni Mahalle muhtarı Şükrü Ergün bugün 5. Yılın başkanlığını yapacak olan Baş Mahalle Mahalle Muhtarı Engin Hasanoğlu’na devir teslim töreniyle koltuğu devretti.

Ardeşen Mahalle Muhtarlar Derneği binasında gerçekleşen törene Rize Muhtarlar Federasyonu Teşkilat Başkanı ve aynı zamanda Ardeşen Fatih Mahalle Muhtarı Murtaza Özyanık, Ardeşen Mahalle Muhtarlar Derneği Eski Başkanlarından Muhammet Yazıcı, Ardeşen Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Ergün, Ardeşen Mahalle Muhtarlar Derneğine üye muhtarlar ve yeni Başkan Baş Mahalle Muhtarı Engin Hasanoğlu hazır bulundu.

Ardeşen Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Şükrü Ergün 2019 yılında kendi mahallesinden aday olmayacağını açıklayan kısa bir konuşma yaptıktan sonra, devir teslime katılan tüm muhtarlardan helallik isteyerek görevi Hasanoğluna devrederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ergün ayrıca görevi süresinde ilçede medya olarak hizmet veren ve muhtarların hizmetlerini lanse ederek tanıtımlarını yapan Ardeşeninsesi Gazetesi sahipleri ve çalışanlarına teşekkür etti.

 

Hasanoğlu ise konuşmasında; 2019 yılında yapılacak olan muhtarlık seçimlerine kadar, yani bir yıl boyunca Ardeşen Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanlığını en iyi ve adaletli şekilde yürütmeye çalışacağım dedi. Hasanoğlu ayrıca önümüzdeki yıl yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde aday olarak çıkmayacağını belirterek, genç arkadaşlarımızı görev başında görmek isterim diyerek, gençlerin önünü açmak lazım mesajı verdi.


Devir teslim töreni muhtarlık girişinde çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Editör: TE Bilisim