Milliyetçi Hareket Partisi Ardeşen İlçe Başkanlığında Düzenlenen Basın Toplantısında Konuşan Ardeşen Belediye Başkan Adayı Remzi Kutanoğlu Bazı Projelerini Açıkladı.

Toplantıya MHP Ardeşen İlçe Başkanı Serkan Esirgemez, MHP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Avukat Remzi Kutanoğlu, MHP Tunca Belde Belediye Başkan Adayı Muhammet Çebi ve partililer katıldı.

Kutanoğlu, AK Parti Belediye Başkan Adayı Avni Kahya’nın “MHP Zaten Bizde” açıklamasına aynı şekilde cevap vererek “AK Parti Zaten Bizde” ifadelerini kullandı.

MHP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Avukat Remzi Kutanoğlu ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya MHP Ardeşen İlçe Başkanı Serkan Esirgemez, MHP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Avukat Remzi Kutanoğlu, MHP Tunca Belde Belediye Başkan Adayı Muhammet Çebi ve partililer katıldı.

AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Avni Kahya’nın basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda bir soru üzerine “MHP Zaten Bizde” açıklamasına MHP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Avukat Remzi Kutanoğlu cevap verdi.

BASIN AÇIKLAMA VİDEO İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

 “MHP ZATEN BİZDE” AÇIKLAMASINA KUTANOĞLU’NDAN CEVAP

Kutanoğlu “Avni Beyin düşüncelerini saygı duyuyoruz. Ülke genelinde AK Parti ile MHP arasında Cumhur İttifakı var. 31 ilde Cumhur İttifakı mutabakatı yapılmış. Onun dışındaki 50 ilde Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun bir şekilde karşılıklı yarışıyoruz. Bütün partilerle yarışıyoruz. Bizim aday çıkmamız en güzel cevaptır. Bizi çıkaran sonuçta genel merkezdir. Adaylık noktasında sıkıntımız yok. Seçime gireceğiz. Seçime girmemem gibi bir durumumuz yok. Bu konuda yanlış anlaşılmalar varsa bu şekilde düzeltmek isteriz. Cumhur İttifakının ruhuna uygun hareket etme adına biz elimizden geleni yapıyoruz. Bunun en yakın örneği Güneysu’da yaşanmış ve o olayda MHP üstüne düşeni yapmıştır.” Şeklinde konuştu.

KUTANOĞLU: “AK PARTİ ZATEN BİZDE”

MHP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Remzi Kutanoğlu “Aynı söylemi bende söylüyorum. AK Parti zaten bizde. Tabanıyla biriz. CHP, onlar da yabancı değil. Biz bütün seçmenlerin oyuna talibiz.” Açıklamasında bulundu.

ARDEŞEN’DE AK PARTİ İLE İTTİFAK OLUR MU?

Basın mensuplarının Ardeşen’de ilerleyen dönemde olası AK Parti – MHP ittifakına ilişkin soruya cevap veren Kutanoğlu “İttifak söz konusu değil derken, biz burada olumlu ya da olumsuz yorum yapmak durumunda değiliz. Bu yetki genel merkezde. Recep Tayyip Erdoğan ile Devlet Bahçeli görüşmeleri halinde gündemde bazı şeyler oluyor; ama bizim buradaki sürecimiz adaylığımızı sonuna kadar sürdüreceğiz, seçime gireceğiz.” İfadelerini kullandı.

BASIN AÇIKLAMA VİDEO İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Öte yandan

Av. Kutanoğlu, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Ardeşen Belediye Başkanlığını Kazanmaları Halinde İlk Etapta Parkomat Ücretini Kaldıracaklarını, Ardeşen'e Kültür ve Sanat Kompleksi İnşa Edeceklerini, Mahalle Kanalizasyon Sorunlarını Çözeceklerini ve Sosyal Yardımlaşma Adı Altında Muhtaç Ailelere 1 İş 1 Maaş Bağlanacağını Söyledi.

https://www.laztv.net//files/uploads/bcb75d37f2.JPG

PARKOMAT ÜCRETİ ÖDENMEYECEK

Ardeşen Belediyesi olarak uygulanan parkomat sisteminin şehir içi trafik düzeni açısında faydalı bir uygulama olduğunu söyleyen Av. Remzi Kutanoğlu, "Ancak bir hukukçu olarak bu uygulamadan ücret alınmasının yasal olmadığını belirtmek istiyorum. Bu açıdan yasalara uygun bir parkomat sistemini hayata geçirerek halkımıza hizmet edeceğiz. Parkomat sistemine devam edeceğiz ancak, vatandaşlarımızdan ücret almayacağız. Araç parklarında keyfiliği önlemek içi belirli bir bekleme saati uygulaması denetimi getireceğiz." dedi.

https://www.laztv.net//files/uploads/5729429a5a.JPG

KÜLTÜR SANAT KOMPLEKSİ (GENÇLİK MERKEZİ)

"Ardeşen'de kültür ve sanat kompleksi altında bir gençlik merkezi yapıp, Ardeşen'li gençlerimize Tiyatro, Resim ve Müzik gibi sanatsal faaliyetler ile uğraşmalarını sağlayıp bu alanda yönlendirerek kültürel ve sanatsal alanda başarılı gençlerin yetişmesine vesile olmayı amaçlıyoruz."

BASIN AÇIKLAMA VİDEO İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

DEVLET TİYATROSU

"Ayrıca belirli aralıklarla sürekli olarak devlet tiyatrolarını Ardeşen'de sahne almasını sağlayacağız."

MUHTAÇ AİLELERE 1 İŞ 1 MAAŞ

Muhtaç ailelerin Sosyal Yardımlaşma adı altında belirli periyotlarda devletten yardım parası aldığını anımsatan Av. Kutanoğlu, 'Muhtaç Ailelere 1 İş 1 Maaş' projesi kapsamında Mülki Amirinde yardımına başvurarak daha adaletli bir sitem hayata geçireceğiz. Ardeşen'de yaşayıp da, aile içerisinde çalışan bulunmaması durumunda (belirli şartlara uygun) kişileri, Belediyemiz bünyesinde kendisine uygun bir alanda istihdam edip asgari ücret vermeyi amaçlıyoruz. Bu konu çok hassas olup hakkaniyet ve adil bir düzen sağlayabilmek için ilçemizin mülkü amirliğinden veya kolluk kuvvetlerinden yardıma muhtaç kişiler ile ilgili kolluk araştırması raporlarından faydalanacağız. Belediye bütçesine göre de yardım edeceğimiz aile birey sayısını belirleyeceğiz."

https://www.laztv.net//files/uploads/c068a61ee9.JPG

BÜTÜN MAHALLELERDE DERE İÇİNDEN YOL

Ardeşen Belediye sınırları içerisinde yer alan mahallelerimizde dere içi yol projesi ile bütün mahallelerin pis su akıntılarını var olan kanalizasyon giderlerini Ardeşen Belediyesinin yapmış olduğu derin deşarj sistemine aktarımını sağlayacağız. Keza bunu yapmazsak Ardeşen Derin Deşarj projesinin bir anlamı kalmaz."

BASIN AÇIKLAMA VİDEO İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Editör: TE Bilisim