Kurana ve Peygamberimize yapılan saldırıların Siyonizm’in eseri olduğunu vurgulayan eylemciler,  “Bütün geçmişi İslam’ın mukaddesatına saldırılarla dolu olan haçlı batı emperyalizmi ve Siyonizm, o kirli yüzünü bir kez daha göstererek yüce İslam Peygamberi (s.a.v) ile aziz Kur’an-ı Kerim’i hedeflerine koydular. İsveç’te Kur’an-ı Kerim’in yakılması ve aşağılanmasının yanında, Fransa’da Charlie Hebdo denen paçavra dergi, aziz peygamberimizin şahsiyetine saldıran şeytanca karikatürleri bir kez daha yayınlama cüretini gösterdi.

Müstekbir ve Siyonistlerin İslam dünyasına ve mukaddesatımıza yönelik değişmeyen saldırı ve komplolarının yeni bir örneği olarak yapılan bu saldırılara karşı sessiz kalınmamasını istediler. Eylemciler açıklamasında,  “karşımıza çıkan bu alçaklık karşısında, Türkiyeli Müslümanlar ve direniş cephesi dostları olarak bütün tepkimiz ve bütün öfkemizle meydanlara çıkıp “Heyhat minnezzilleh” “canımız kanımız, bütün varlığımız sana feda olsun ya Resulullah” diye haykırıyoruz. Bizler Müslümanız ve yüce İslam Peygamberi Hz. Muhammed Mustafa’nın ümmetiyiz. Bizler yüce peygamberimizi bütün varlığımızdan daha aziz, canlarımızdan ve kanlarımızdan, analarımız ve babalarımızdan daha değerli biliyoruz. Hz. Peygamberin hürmet ve şahsiyeti, uğruna her şeyimizi feda etmekten çekinmeyeceğimiz, canlarımızı ve kanlarımızı bu yolda seve seve feda edebileceğimiz en büyük değerimiz, namusumuz ve şerefimizdir” dediler.


 
Fransa ve İsveç’te oynanan bu oyunlar ve namertçe saldırılar doğrudan bütün İslam ümmetini hedef alındığını belirten eylemciler, “Zira saldırı ve hakarete uğrayan bütün Müslümanların Peygamberidir ve bütün Müslümanların Kur’an’ıdır. Bu şeytanca azgınlık karşısında ayağa kalkıp haykırması ve bu alçak mücrimlerden hesap sorması gerekenler de, hangi ülkeden, hangi hizip ve mezhepten olursa olsun bütün dünya Müslümanlarıdır. Ümmet olma bilincimiz bu azgın düşmanların yüce mukaddesatımıza böylesi namertçe saldırma cüret ve cesareti kendilerinde bulmalarına fırsat vermemelidir. Yeryüzünde iki milyara yakın Müslüman varken, bu şeytanca komplo ve saldırılara nasıl cüret edebiliyorlar? Yoksa bu ümmetin gayreti mi tükendi? Yoksa bu ümmetin Peygamberine saygı ve sevgisi mi tükendi? Yoksa bu ümmetin peygamberi ile bağı mı koptu? Nasıl bir cüret bu? Ne cesaretle İslam’ın kutsallarına karşı bu denli küstahlaşabiliyorlar?” dediler

Editör: TE Bilisim