EKSİLMEZ: Ardeşen'in hizmetkarı, gençlerin abisi olacağız. EKSİLMEZ: Ardeşen'in hizmetkarı, gençlerin abisi olacağız.


Kaymakam ALİBEYOĞLU mesajında; Cumhuriyetimizin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 82. yılında şükran ve saygıyla yad ediyoruz. Askeri yetenekleri ve devlet adamlığı vasıfları ile çağının en önemli liderlerinden olan Atatürk, tarihe, insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş bir önderdir. Türk ve dünya tarihinde derin izler bırakan bir liderin aramızdan ayrılışı da milletimiz için büyük bir kayıp olmuştur.

10 Kasım, Türk Milleti için Atatürk’ü anma günü olduğu kadar sahip olunan değerlerin kıymetinin bilindiği, eşsiz bir eser olan Cumhuriyetin erdemlerini hayatımızda etkin kılmamız gerektiğini hatırlatan bir gündür “Aziz Milletimiz hiçbir zaman Mustafa Kemal Atatürk’ü ilkelerini, aziz hatırasını unutmamış ve unutmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Milli Mücadelemizin Başkomutanı, bağımsızlığımızın mimarı, Cumhuriyetimizin kurucusu, İlk Cumhurbaşkanımız Büyük Lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 82. yıldönümünde saygı minnet ve özlemle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim