Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle Rizeli 3 Hakim ve 4 Cumhuriyet Savcısının görev yerleri belli oldu.

 

 

Adli Yargı Hâkim ve Cumhuriyet Savcılarıyla İdari Yargı Hakimleri töreninde Rizeli 3 Hakim ve 4 Cumhuriyet Savcısının görev yerleri belli oldu. Kura ile belirlenen törende ayrıca Rize’de yeni görev alacak olan 1 Hakim ve Savcının da isimleri belirlendi.


 

İşte O isimler;

Sadık Bayraktar Tokat Cumhuriyet Savcılığı

Hüseyin Koloğlu Bartın Cumhuriyet Savcılığı

Ömer Örsoğlu Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı

Bahar Özallı Karali Manavgat Cumhuriyet Savcılığı

Ali Öztürk Mersin Hakimliğine

Yaşıyan ; Cumhur İttifakı Seçim İttifakı Değil, Gönül İttifakıdır Yaşıyan ; Cumhur İttifakı Seçim İttifakı Değil, Gönül İttifakıdır

Fatih Köse Konya Hakimliğine

Esra Türüt Kayseri Hakimliğine

Rize’ye gelen Hakim ve Savcı!

Dilek Polat Pazar Hakimliği

Meriç Kapusuz Kalkandere Cumhuriyet Savcılığı.


 

Öte yandan, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin bir açıklama yaptı; “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN Beyin katılımlarıyla yapılan Adli Yargı Hâkim ve Cumhuriyet Savcılarıyla İdari Yargı Hakimleri töreninde, Güzel ilçemiz Ardeşen’imizin yetiştirdiği üç isminde kura çekimi sonrası görev yerleri belli oldu. Buna göre Tokat Cumhuriyet Savcılığında görev yapacak olan Sadık BAYRAKTAR’a, Bartın Cumhuriyet Savcılığına görev yapacak olan Hüseyin KOLOĞLU’na ve Bakırköy Cumhuriyet Savcılığına görev yapacak olan Ömer ÖRSOĞLU’na yeni görev ve görev yerlerinde başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcınız olsun. Ülkemize Hayırlı olsun.”Dedi.

Editör: TE Bilisim