Ardeşen İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Levent Böke Orta Afrika ülkesi Güney Sudan devleti sınırları dâhilinde Güney Sudan Barışı Koruma Misyonunda görev yapacak.

Böke Tayiniyle ilgili bir açıklama yaparak ani gelişen bu görevlendirme karşısında Ardeşene veda edemediği için kamuoyuna bir açıklama yaptı.

Hayır Dualarınızı Bekliyorum…

2015 yılı Ekim ayında Ardesen'e tayin oldum. Bana çok uğurlu gelen Ardesen'de rütbe terfimi alarak 3. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi ettim. Mesleki kariyer ve kişisel kazanımlar için önemli olan Birleşmiş Milletler Barışı Koruma sınavlarında başarılı olarak yurtdışı görevi ile görevlendirildim.

Bütün bu güzellikler Ardesen'de oldu.

Bugün ise; sadece adı değil her anı, her yeri, her köşesi şen Ardeşen'den aldığım ani görev emri gereği Orta Afrika ülkesi Güney Sudan devleti sınırları dâhilinde Güney Sudan Barışı Koruma Misyonunda görev almak üzere Ardesen'den ayrılmış bulunmaktayım. Öncelikle mülki amirlerime, resmi ve özel kurum amirlerine, mesai saatlerini paylaştığım dostlarıma, Emniyet Teşkilatı Ardesen ailesine, dostlara, arkadaşlara ve kardeşlerime en içten selamlar. Bana kucak açarak Beni bir evladı Kabul eden şen Ardeşen, Allah ısmarladık. Hakkinizi helal ediniz. Allah hepinizden razı olsun.

Ardeşeninsesi gazetesi olarak ilçemiz başarılı bir evladını yine başarılı olacağını bildiğimiz yeni bir görev yerine uğurladı diye düşünüyoruz, ilçede göreve geldiğini günden bu güne babacan tavırlarıyla yediden yetmişe herkesin sevgisini kazanan sevgili müdürümüze yeni görev erinde sonsuz başarılar dilerken, bizden yana varsa hakkımızı helal ediyor ve bağlarımızı koparmama dileğiyle.

Kıymetli Müdürümüze Yeni Görevinizde Medyalaz.com Ekibi olarak Başarılar dile ve Allah Muvaffak Etsin

Editör: TE Bilisim