Haber; Mustafa Özyanık

Cumhuriyet Halk Partisi Ardeşen İlçe Başkanı Rauf Kemal Ural'ın Ailevi Sebeplerinden Ötürü Görevini Erdoğan Nebioğlu'na Devretmesinin Ardından Parti Teşkilatınca Bir Veda Yemeği Düzenlendi.

CHP Ardeşen İlçe Başkanlığının Düzenlediği Veda Törenine İl Başkanı Mesut Rakıcı, İl Başkan Yardımcıları Saltuk Deniz ile Ömer Şan, İlçe Başkanı Erdoğan Nebioğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Partililer Katıldı.

Burada konuşan Rize İl Başkanı Rakıcı, "Başkanımıza parti çatısı altındaki gayretli, fedakar ve üstün hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. CHP teşkilatı olarak kendisinin fikir ve desteklerinden her daim faydalanacağız." dedi.

Rakıcı daha sonra Ural'a plaket takdim etti.

Daha sonra bir veda konuşması yapan Ural, “Yeni başkanımız Erdoğan Abi istifa ettiğimi söyledi. Ben bu kelimeden pek hoşnut değilim. Ben istifa kelimesini kullanmak istemiyorum. Belki buna belli bir süre dinlenme, belli bir süre yetki ve sorumluluğu çok kıymetli bir başka arkadaşımıza devretme şeklinde mütalaa etmenizi özellikle rica ediyorum. Yaklaşık 4,5 senedir bu görevi yürüttüm. Başta bayan arkadaşlarıma ve partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ailevi sorumluluklarımın yoğunlaşması daha öne çıkan bir sebep olarak ortaya koymak istiyorum. Sağlık nedenleriyle görevi bıraktığım kamuoyunda algılandı. Hayır, öyle değil. Sağlık kontrollerimi parti çalışmalarım nedeniyle ötelemiştim.” dedi.

Avni Kahya'dan Sevgi Evi Gönüllülerine Teşekkür Avni Kahya'dan Sevgi Evi Gönüllülerine Teşekkür
Editör: TE Bilisim