Hamidiye Özel Çözüm Koleji, Rize il genelinde 5 Aralık Çarşamba günü yapılan, Pazar'da 10, toplamda ise 30 ortaokulun katıldığı deneme sınavında 5,6,7 ve 8. sınıflarda Rize il birincisi oldu.

Öte yandan, 30 Kasım Cuma günü Türkiye genelinde 50 okulun katıldığı Çözüm Okulları kurumsal sınavında da 7 ve 8. sınıflarda yine birinci olmuştu.

Hiçbir başarının tesadüf olmadığını anımsatan Okul Müdürü Bahri Kahya; "Üst üste elde edilen birincilikler bizlerin haklı gururu oluyor. Bu başarıdaki en önemli faktör ise öğretmen-öğrenci ve öğretmen - veli işbirliği ile öğrencilerimize uygulamış olduğumuz etütler ile profesyonelce uyguladığımız koçluk sisteminin sonucudur. Öğretmen kadromuzla birlik, beraberlik ve takım ruhu içerisinde çalışıyoruz. Öğrencilerimizin bizlere olan güveni öğretmenlerimizi olumlu yönde motive etmekle beraber, öğretmen-öğrenci diyaloğu başarımızı etkileyen diğer faktörler arasında yer alıyor. Bundan sonraki hedefimiz, her yıl olduğu gibi bundan sonra da ortalamamızı artırmak ve istikrarı elden bırakmamaktır. Tüm öğrencilerimizi, emeği geçen öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim