Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in onuruna bir veda yemeği düzenlendi. Ardeşen Belediye Meclis Üyelerinin organizesinde gerçekleştirilen program Ardeşen Belediyesi Sahil Çay Bahçesi’nde yapıldı.

Programa AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Çevre Eski Bakanı ve Çaykur Eski Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, AK Parti Rize Eski Milletvekili Nusret Bayraktar, Tarım ve Orman Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Mümtaz Sinan, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Üyesi Harun Mertoğlu, AK Parti Rize Eski İl Başkanı Yılmaz Katmer, Rize İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Avni Kahya, CHP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Tahsin Bekir Yazıcı, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, daire amirleri, sivil toplum örgüt temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Programın sonunda konuşan Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin duygu dolu anlar yaşandı. Konuşmasının sonunda ailesine teşekkür ederken gözleri doldu ve konuşamadı.

“BAŞARI SADECE HAKAN GÜLTEKİN’İN DEĞİLDİR”

Başarının sadece kendisi ait olmadığını işaret eden Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin “Ortada bir başarı varsa, bu sadece Hakan Gültekin’in bir başarısı değil. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, bakanlarım, milletvekillerim, bürokratlarımız, özellikle hem AK Parti’den hem de CHP’den belediye meclis üyesi olan çalışma arkadaşlarımdan tutun da herkesin bu başarıda payı vardır.” Dedi.

Ardeşen'deki Konut Ve Kira Fiyatlarını Düşürecek Proje Ardeşen'deki Konut Ve Kira Fiyatlarını Düşürecek Proje

“YAPTIĞIMIZ ESERLERLE ŞEHRE DOKUNDUK”

Belediye başkanı olarak kendisini başarılı adleden Gültekin “Çok mütevazi olmayacağım, çevre ilçeler ile kıyaslandığında başarılı bir belediye başkanıyım. Herkesin katkısı ve duasıyla oldu. 5 sene hizmet etmek önemli; ama en önemli şey şu ki, ekibimle birlikte sıkıntısız bir 5 sene olmasıdır. Yaptığımız eserle ve şehre dokunuşlarımız sayesinde alt ve üst yapısıyla, insanıyla herkese ulaşma noktasında ALLAH bize imkân tanıdı.” Şeklinde konuştu.

“ALLAH HERKESİN KALBİNE GÖRE VERSİN”

Aday gösterilmemesine ilişkin konuşan Gültekin “Tabi karar verici süreç vardır. Bunların hayır veya hayırsız olduğunu bilemeyiz. Ama biz her duamızda rabbim bize hayırlı ve güzeli bize nasip etsin diye dua ederiz. Bu duamızın kabulüdür ki, bugün aday gösterilmedik. Ben vicdanım rahat olduğuna inanıyorum. Çalışma arkadaşlarımla ve Ardeşen’deki tüm dinamikleriyle birlikte şu 5 seneyi dopdolu geçirdiğimize inanıyorum. Muhakkak çevremizde farklı tepkiler olabilir. Bu tepkiler Ardeşen için ise bir problemimiz yoktur. Ama şahsi ise ALLAH herkesin kalbine göre versin.” İfadelerini kullandı.

“31 MART SONRASI YENİ BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ HİZMET EDECEK”

Siyasetten kopamayacağını dile getiren Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin “Siyaseti bırakamayız, 1997 yılında üniversiteyi bitirdiğim andan itibaren siyaset yapıyoruz. 31 Mart yeni bir seçim ve süreç var. Yeni bir belediye başkanımız Ardeşen’e hizmet edecek. Duamız ve temennimiz Avni Başkan ile yolumuzda devam etmektir. Bunun kararını halk verecektir. Sonuçta ben AK Parti’den bir belediye başkanıyım. Bu görevi ilk önce Cumhurbaşkanımız uygun gördü. Daha sonra halk bunu sandıkta tescilledi. Bundan sonraki süreçte inşallah Ardeşen’imiz yükselen çıtası seçilen belediye başkanı ile daha yükseklere çıkılacaktır. Hizmet etmek önemli, ancak arkada hoş bir seda bırakmak daha önemli. İlk belediye başkanımız Muhammet Kabaoğlu’ndan bana kadar olan dönemde güzel hizmetler edip iz bırakanlar var. Hemen hemen hepsi hizmet etti; en büyük mihenk taşı 1994 yılıdır. O sosyal sıkıntıların olduğu dönemde İmdat Abimizin hizmetleri unutulmaz. Eğer burada huzurlu yaşıyorsak 1994 yılında zor şartlar altında verilen mücadele bizim ve Ardeşen için çok önemlidir.” Açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’e çeşitli plaket takdimlerinde bulunuldu.

Editör: TE Bilisim