Ardeşen’de bölgeye hizmet veren S.S. 2 Nolu Ardeşen Nakliyeciler Kooperatifi 12 Eylül 2020 Cumartesi günü Ardeşen Belediyesi Konferans salonunda saat 10:00 da Seçimli kongresini yapacak.

Seçim tarihi yaklaşırken kongrede yarışacak olan adaylarda yönetim kurullarını oluşturup adaylıklarını ve yapacakları hizmetleri bir bir sıralamaya başladı.

Bu doğrultuda bölgede yıllardır esnaflık yapan dürüst adaletli kişiliği ve görev aldığı yerlerdeki başarılarıyla tanınan Turan Memoğlu adaylığını yaptığı yazılı basın açıklamasıyla açıkladı.

Turan Memoğlu; S.S. 2 Nolu Ardeşen Nakliyeciler Kooperatifine Gündem olmaya değil hizmet vermeye geliyoruz. Biz Halka Hizmeti Hakka Hizmet olarak kabul ettik ve çalışmalarımızı adaletli ve tüm üyelerimizin faydalanacağı bir şekilde eşit hizmet verme anlayışını getireceğiz, diyerek sözlerine söyle devam etti.

“Öncelikle yapamayacağımız göreve asla talip olmadık, olmayız da. Yapacağımız hizmetler de tüm üyelerimize hesap verebilecek şeffaflıkta olacağız. Ben başkanım ve ben yönetirim zihniyetinden ziyade hep birlikte bir aileyiz ve bizlikte yönetelim ilkesi ile hareket edeceğiz.

Bu görevi önce üyelerimizin bize olan güvenini boşa çıkarmama ve sonrada bölge halkına hizmet için kabul ettik

Kooperatifimizin bünyesinde hizmet veren nakliyeci arkadaşlarımıza evine ekmek götürmek için canla başla çalışıyorsa, bizde yönetim kurulu olarak eşitliği adaleti en iyi şekilde sağlamakla mükellef olacağımızın sözünü veriyoruz.  Yönetim kurulu üyelerimle birlikte geliştirdiğimiz sistem sayesinde bundan böyle iş dağılımını sırayla ve bir sistem üzerinden herkese eşit bir şekilde iş dağılımı yapılacaktır.

Bizim önceliğimiz üyelerimizin yıllarca emek harcayarak bu günlere getirdikleri S.S.2 Nolu Ardeşen Nakliyeciler Kooperatifimizi daha ileriye taşımak olacaktır.

Kooperatifimize emek etmiş geçmişte ve mevcut başkanlarımıza en içten dileklerimle teşekkür ederim. Yapılacak seçim de sonuç ne olursa olsun, Kooperatifimiz ve üyelerimizin kazanacağı bir seçim olacağına inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerimle saygı değer üyelerimizi saygı, sevgi ve şükranlarımı sunarım. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Şeklinde konuştu.

Başkan Adayı Memoğlu tüm üyelerine sesli mesaj çekerek adaylığı ve yapacağı köklü değişiklikler hakkında da üyelerini bilgilendirmeye devam edeceğini vurguladı.

Editör: TE Bilisim