Haber ve bilgi kaynağına ulaşarak elde edilen doğru bilgiyi okurlara sunmaya çalışan gazetecilerin özel günlerinden biri olan 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü olarak kutlanmakta.


 

Gün vesilesiyle Ardeşen Gazeteciler Dernek Başkanı Salih Navdar beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya’yı Makamında ziyaret etti.


Ardeşen Gazeteciler Dernek Başkanı Salih Navdar ziyaretle ilgili; “Gazeteciler Bayramı olarak da kutlanan 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle Ardeşen Gazeteciler Derneği olarak İlçe Belediye Başkanı Avni Kahya beyi makamında ziyaret ederek, şartlar ne olursa olsun gece, gündüz, yağmur veya çamur demeden doğru bilgiyi kaynağından alabilme adına çalışan gazetecilerimizin bölgede ve İlçede karşılaştıkları sorunları ileterek çözüm yolları hakkında istişarelerde bulunduk.” İfadelerinde bulundu.

Yapılan ziyarette; Ardeşen Gazeteciler Dernek Başkanı Salih Navdar ile birlikte TürkLaz Haber Sitesi Sahibi Necmettin Yarıcı, AA. Ardeşen İlçe Temsilcisi ve Ardeşen Haber İmtiyaz sahibi Muhammet Şeremet, TRT Ardeşen İlçe Temsilcisi ve Diri Haber İmtiyaz Sahibi, Utku Devrimsel, RizeTV, Vitamin FM Yayın Yönetmeni, Medya Laz Site sahibi Adem Akatin, Sondakika Rize Haber Sitesi İmtiyaz sahibi Mustafa Özyanık ve Ardeşeninsesi Gazetesi Haber Müdürü Murat Uçkan hazır bulundu.


Dernek Başkanı Salih Navdar 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günüyle İlgili mesajında; “Yeri geldiğinde ailesinden ve de özel hayatından feragat eden gazetecilerin; Haber in ve bilginin kaynağına ulaşarak İlçe, Bölge, ulusal ve uluslararası çapta okurlara bilgiyi ve olay örgüsünü sunan, doğal afet bölgelerine, savaş bölgelerine haberi doğru ve hızlı şekilde aktarmak için giden ve okuyucuya sunan gazetecilerin Dünya Gazeteciler Günü kutlu olsun.” İfadelerinde bulundu.


Belediye Başkanı Avni Kahya 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günüyle İlgili Mesajında ; “Tarafsız, doğru ve ilkeli habercilik anlayışıyla kamuoyunu aydınlatan, başta bölge medyası olmak üzere fedakar gazetecilerimizin Dünya Gazeteciler Günü kutlu olsun.” İfadelerinde bulundu.

 Haber: Murat UÇKAN



 

Editör: TE Bilisim