1. Lig Hedefi ile Yola Çıkan Pazar Kaçkar Sağlık Koleji ile Arhavi Belediyespor, Ardeşen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda (Fırtına Mahallesi) Karşılaşacak.

5 Şubat Pazar günü saat 12:00'da oynanacak olan karşılaşma öncesi açıklama yapan Kulüp Başkanı Eray Alptekin, bölge halkını seyir zevki yüksek ve çekişmeli geçecek olan karşılaşmaya davet etti.

Hedeflerinin 1. lige yükselmek olduğunu Kaydeden Alptekin, "Normal ligin bitimine 4 hafta kaldı. Şuan namağlup ünvanıyla liderliğimizi sürdürüyoruz. Bu hafta sonu Arhavi Belediyespor karşısında çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Seyir zevki yüksek, çekişmeli ve heyecan dolu bir karşılaşma bizleri bekliyor. Taraftarımızın desteği ile bu haftaki karşılaşmadan da galip ayrılarak, hem play-off'u garantilemek, hem de liderliğimizi sürdürmek istiyoruz." dedi.

 Kış transfer dönemlerinin oldukça verimli geçtiğini ve hedefleri doğrultusunda güçlü bir ekip oluşturduklarını kaydeden Alptekin, yeni transferlerimizi önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacaklarını da sözlerine ekledi.

eray alptekin

Kaçkar Sağlık Koleji Voleybol Takımı

Kaçkar Sağlık Koleji

Editör: TE Bilisim