Bizde Varız Kırsal Bölgelerdeki Kadın Hareketi Derneğince Güçlü Kadınlar Konu Başlığında Basın Toplantısı Düzenlendi.

Avrupa birliğinin desteklemiş olduğu Güçlü Kadınlar için Sivil Toplum Diyaloğu Projesi eğitim ve konferans çalışması kapsamında Bizde Varız Kırsal Bölgelerdeki Kadın Hareketi Derneğince Ardeşen Patulya Otelde bir toplantı düzenlendi.

Ardeşen MHP Seçmeniyle Buluştu Ardeşen MHP Seçmeniyle Buluştu

 Dışişleri Bakanlığı ile Avrupa birliği başkanlığının ortaklaşa yürüttüğü Güçlü Kadınlar için sivil toplum diyaloğu projesi kapsamında yapılan basın toplantısında Türkiye ve AB üye devletleri sivil toplum kuruluşları arasında Kadın dostu kent uygulaması ile kadın sivil toplum kuruluşlarında “ engelli kadın” yaklaşımı konularında bilgi alış verişini sağlamak.

Avrupa Birliği’ni, Türkiye kamuoyuna; Türkiye’yi de Avrupa Birliği kamuoyuna anlatılması.

Yerel Yönetimde kadın e-platformunun kurulması.

Yerel Yönetimlerine ve yerel kadın STK’larına kadın dostu kent uygulaması hakkında bilgilendirilmesi. Konularında basın mensuplarına bilgi verildi.

Toplantıya Ardeşen Gazeteciler Derneği Başkanı Salih Navdar, Ardeşen’li gazeteci ve internet haber sayfası imtiyaz sahibi ve muhabirlerinden Necmettin Yarıcı, Ömer Faruk Zenginal, Mustafa Özyanık, Serdar Kutanis, Murat Uçkan, Muhammet Şeremet, Adem Akatin, Sabit Yeniçırak, Yavuz Günay ve Ali Zenginal katıldı.

Haber: Murat UÇKAN



 

Editör: TE Bilisim