Ardeşen Belediyesinin şehir içi araç yoğunluğuna köklü çözümler getirme noktasında başlattığı otopark ve yeni güzergâh yollar açma çalışmaları hummalı bir şekilde ilerliyor.

Ardeşen şehir içi trafiği rahatlatma adına halı hazırda hizmet veren Kaymakamlık altı ve eski terminal önü otoparkların yanı sıra sahil geçişi viyadük altında 12000m2 alan yeniden dizayn edilerek araçların park edebileceği bir alan ve bu alana ulaşım içinde köprü inşaatı tamamlanarak yan bağlantı yollarının inşası başladı.

Ardeşen Belediyesi arkasında bulunan yol güzergahında hummalı bir çalışma yürüten Belediye ekipleri beton ve parke çalışmalarını bitirerek otopark güzergahını araç trafiğine açmaya hazırlanıyor.

Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu Ardeşen’de Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu Ardeşen’de

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya tüm bu çalışmaları yerinde inceleyerek işin ilerleme safhası ve ivedilikle bitimi için takibini sürdürüyor.

Çalışmalar hakkında Belediyenden yapılan açıklamalarda şunlara yer verildi; “Belediyemizin İlçedeki otopark sorunu ve araç yoğunluğunun azaltılması yolundaki çalışmaları aralıksız sürmekte. Sahil geçişi viyadük altı otopark için tüm alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra, şimdi de Belediye arkası yeni şehir parkı ve viyadük otoparkına geçiş güzergahındaki yol çalışmaları başlatıldı.”


 

Editör: TE Bilisim