Ardeşen Şehir merkezi, giriş çıkış, yavuzselim ve trafo mevkiinde sokağa çıkma kısıtlamasına yönelik yapılan denetimlerde polis ekiplerinin çevirmesine takılan vatandaşlardan sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği belirlenen kişilere ceza kesildi. 
 

Ardeşen ilçesinde sokağa çıkma yasağını ihlal eden 27 kişiye toplamda 85 Bin 050 TL ceza kesildi.

Rize’nin Ardeşen ilçesinde 25 ve 26 Şubat tarihleri arasında İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından koronavirüs denetimleri kapsamında uygulamalar yapıldı.

Şehir merkezinde belli noktalarda  yapılan kontrollerde 35 araç 56 kişi sorgulandı, sokağa çıkma kısıtlamasına kuralına uymayan 27 kişiye toplam 85Bin 050 TL ceza kesildi.

Son günlerde Rize’nin Ardeşen ilçesinde vaka sayılarında ciddi artış gözleniyor.

Salgın da sayıların yükselmesine köylerin karantina altına alınmasına rağmen tedbirleri hiçe Sayan kişilere sokağa çıkma yasağına ihlal edenlere polis tarafından cezalar yazılmaya devam ediyor
Salgın bu boyutta iken ihlal eden kişilerin sayısının azalmaması pes dedirtti

öte yandan Yaptıkları görev nedeniyle kısıtlamalardan muaf tutulan kamu görevlilerimizin,serbest meslek sahiplerinin ve bu grupta bulunanların muafiyeti ev ziyaretlerinde,piknik alanlarında,kayak merkezinde kullanmaları mümkün olmayıp,bu konuda duyarlı olunması önem arz etmektedir.

Okuyucularımızı ve vatandaşlarımızı maske mesafe ve kurallarına uyup zorunlu olmadığı müddetçe dışarı çıkmamaları için medyalaz.com haber ekibi olarak uyarıyoruz.

Editör: TE Bilisim