Ardeşen hükümet konağı önünde düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından Belediye konferans salonunda İlçe Kaymakamlığı milli eğitim bünyesinde eğitim öğretim veren Işıklı 60.yıl ve Işıklı denizcilik mesleki ve teknik Anadolu lisesinin ortak düzenlediği 10 mart kurtuluş programında düzenlenen Bayrak isimli tiyatro kurtuluş etkinliği için salonun dolduranlara duygusal anlar yaşattı. Programda Ardeşen İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin bir konuşma yaptı.

Gültekin konuşmasında :”Bugün 10 Mart 2019 Ardeşen'in Kurtuluş Günü. Bu coşkuyu tam 101 sene önce yaşadık. Bizim coşkumuzun ve heyecanımızın kaynağı, bu topraklara olan sevdamızdandır. Bizim sevdamız, özgürlük sevdasıdır. Öyle ki; Kurtuluş savaşında ve 15 Temmuzda verilen mücadele ve el de edilen zafer ortadadır. Bu mahiyette ülkemizin ve devletimizin bekasında emeği olup ebediyete intikal etmiş devlet büyüklerimizi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken idarecilerimizi, bilim ve kanaat önderlerimize şükranlarımı sunarım.10 Mart Ardeşen’imizin kurtuluş günü yeniden kutlu olsun.” Diye konuştu.




Program Fatih İlkokulu öğrencilerince sunulan halk oyunları gösterisi, Işıklı denizcilik Anadolu meslek lisesi öğrenciler tarafından hazırlanan tiyatro ve günün önemine bina en kompozisyon, Şiir ve slayt sunumu ile devam etti. Programda ayrıca 10 Mart temalı resim, şiir ve kompozisyonda dereceye girenlere İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz ve Belediye Başkanı Hakan Gültekin tarafından plaketleri verildi. Program ikramla resepsiyonu ile son buldu.






















Editör: TE Bilisim