Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu ve Yönetim kurulu tarafından organize edilen İftar yemeği Ardeşen Pınar Alabalık Dinlenme Tesislerinde verilirken. İftara Rize ve Ardeşen’den birçok önemli isim, İş Adamları ve Esnaf katıldı.


 

Verilen İftar yemeğinde konuşan Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu; “Birlik ve beraberliklerin özellikle Ramazan ayında çoğaldığının altını çizerek bu aylar bizler içinde bir nevin fırsat aylarıdır. Kalabalıkları bir araya getirmek ve Ramazan’ın bereketinden hep birlikte istifade etmek gerekir. Bu manada yönetim kurulumla birlikte böyle bir geceyi tertip etmeyi uygun bulduk. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederim. Ardeşen TSO olarak Ramazan yardımlarımızda aralıksız sürmekte İlçe Kaymakamımız Emrah Yılmaz nezdinde İlçe ve Köy Muhtarlar Dernek Başkanlarımızla bir araya gelerek İlçemizdeki İhtiyaç sahiplerine ulaştırılması adına 856 adet yardım paketi dağıttık. Bugün de bu güzel mekânda siz değerli konuklarımızla birlikte iftar açacağız. Teşriflerinden dolayı İlçe Kaymakamım Emrah Yılmaz’a, Ardeşen Belediye Başkanım Hakan Gültekin’e, Rize TSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu’na, Daire Müdürlerimize, Oda Başkanlarımıza, STK’lara, İş Adamlarımıza ve Esnafımıza teşekkür ederim.” Diye konuştu.


 

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin verilen iftarla ilgili şunları kaydetti; “Bin aydan hayırlı olan on bir ayın sultanı gönüllerin sultanı, Ramazan ayında İftar sofraları hem bereketli hem de geniş katılımlı olmakta. Bu anlamda; İlçe Kaymakamım Emrah YILMAZ, Rize TSO Başkanı Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU, Daire Müdürlerimiz, Oda Başkanlarımız, İş Adamlarımız ve çok kıymetli esnaf arkadaşlarımızın katılımları ile Ardeşen TSO Başkanı İsmail KUYUMCU ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde İftarda bir araya geldik. Kimileri dostluğunu pekiştirirken, kimiler de ayların ve yılların özlemini bu etkinlikte gidermiş oldular. Geceyi tertipleyen Ardeşen TSO Başkanı ve Yönetim kuruluna teşekkür ederim.”


















Editör: TE Bilisim