Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen,TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ desteği ile, Ardeşen'deki ilköğretim okullarında eğitim gören, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere, toplam 400 çift BOT ayakkabı yardımı yapıldı.
Ardeşen kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen ilçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Yazar,Milli Eğitim şube müdürü ve okul müdürleri, ATSO Yön Kur Başkanı İsmail Kuyumcu, yönetimi ve meclis üyelerinin de katılımıyla düzenlenen törende, yardım kolileri teslim edildi.
 
Burada konuşan Ardeşen TSO Başkanı Kuyumcu, "Bu yıl ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin tespiti ve yardımların ulaştırılması konusunda titiz bir çalışma yaparak ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin kış mevsimini sıcak geçirmelerini sağlamayı amaçladık. Bu yardımların yerine ulaşmasında bizlere destek olan milli eğitim camiası yetkililerine teşekkür eder, bu vesile ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza 2018/2019 eğitim öğretim döneminde sağlık ve başarılar dileriz.”dedi.
Kuyumcu, "Bizlerde desteklerinden dolayı TOBB Genel Başkanımız Sn. Rıfat Hisarcıklıoğlu'na teşekkürlerimizi ayrıca arz ederiz." dedi.
Ardeşen kaymakamı Emrah Yılmaz ve Ardeşen Milli Eğitim Müdürü Reşat Yazar ise bu örnek ve olumlu davranışlarından dolayı Ardeşen Ticaret ve Sanayi odası yönetimini kutlayarak teşekkürlerini ilettiler.

Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu Ardeşen’de Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu Ardeşen’de

Editör: TE Bilisim