Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu ile Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tektaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Vesilesiyle Ardeşen Basını ile Bir Araya Geldi.

 Ardeşen 'Büyük İskender' Restaurant'ta düzenlenen program da konuşan Kuyumcu, programa katılan gazetecilere teşekkür ederek, " Her geçen gün gelişen ve değişen Ardeşen'in bu gelişim ve değişimini tarihe not düşen, kamuoyu ile paylaşan, gece-gündüz mesai kavramı gözetmeksizin mücadele veren tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü bir kez daha kutluyorum." dedi.

Burada bir süre gazeteciler ile Ardeşen'in temel sorun ve çözüm önerileri hakkında istişarede bulunan  Kuyumcu, daha sonra katılımcılara günün anısına hediye takdim etti.

Programa, Ardeşen Gazeteciler Dernek Başkanı Salih Navdar,  ardesen.com Genel Yayın Yönetmeni Ömer Faruk Zenginal, Gelişim TV-Radyo Genel Müdürü Tayfun Tan, Gelişim TV-Radyo Genel Yayın Yönetmeni Adem Önçırak, Vitamin FM Genel Müdürü medyalaz.com imtiyaz sahibi Adem Akatın, Turklaz.com imtiyaz sahibi Necmettin Yarıcı, Radyo Umut Yayın Yönetmeni Ayşe Nişancı, Gazeteci Fatih Zenginal ve Gazeteci Yavuz Günay katıldı.

Editör: TE Bilisim