Siyasi partilerin seçim çalışmaları sürerken ardeşende bir ilk yaşandı. Ardeşen belediyesine bağımsız olarak Mevlüt YAZICI belediye encümen adayı oldu. YAZICI belediye encümen adaylık sürecini ve sonrasını basın mensupları ile paylaştı.

Mevlüt YAZICI bağımsız belediye encümen adayı oldu.

KAMERA: YUSUF BEYAZAL

HABER: SERDAR KUTANİS

Siyasi partilerin seçim çalışmaları sürerken ardeşende bir ilk yaşandı. Ardeşen belediyesine bağımsız olarak Mevlüt YAZICI belediye encümen adayı oldu. YAZICI belediye encümen adaylık sürecini ve sonrasını basın mensupları ile paylaştı. 



YAZICI konuşmasında;

“ Öncelikle sizlere teşekkür ediyorum 17 yıldır ticaretle uğraşıyorum. Ardeşen belediyesi bağımsız belediye meclis üyesi adayı oldum. Aday olmamın sebebi her kesimin sesi kulağı sözcüsü olmak. Sağcısı solcusu hiç farketmez kim olursa olsun derdini dinleyip belediye meclisinde tartışıp dertlerine ortak olmak için bu yola çıktım. Çıkmış olduğum bu yolda Ardeşen halkının desteklerini bekliyorum. Eğer Allah nasip ederde seçilirsem kimseyi hiçbir Vatandaşı birbirinden ayırt etmeden herkesin yardımcısı olacağıma söz veriyorum. İlk defa belediye meclisinde bağımsız bir aday var Buda benim için avantaj aslında. Bu durum inşallah başarıyla sonuçlanır. Ben seçildiğim taktirde ardeşene çok şey katacağıma inanıyorum. Bu yüzden Ardeşenli seçmenden destek bekliyorum. Aslında sokakta gezdiğimde halkın desteği çok fazla bir çok insan medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyor”

 


 

Yazıcı; bağımsız Belediye encümeni seçildiği taktirde daha sonra herhangi bir partiye geçecekmisiniz sorusuna ise;

“ Bu soruyla sokakta da karşılaştım bağımsız olarak ben seçilirsem bir dahaki seçime kadar asla başka bir partiye geçmeyeceğim eğer öyle bir şey yapar isem bana oy veren kesime saygısızlık etmiş olurum. Kesin kararlıyım böyle bir şeyin olmayacağını sizlerin huzurunda da tekrarlıyorum benim için seçilecek olan belediye başkanınında kim olması önemli değil. Adayların hepsi sevdiğimiz saydığımız insanlar hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum. Ardeşene kim daha iyi hizmet edecekse belediye başkanlığını da Allah ona nasip etsin diyorum.

Son olarak çıkmış olduğum bu yolda Ardeşen halkından destek bekliyorum. Ardeşen halkı seçeceği insanı iyi bilir iyi tanır ben hiçbir partiye sırtını yaslamadan bu yola çıktım Ardeşen halkı da takdirini bizden yana kullanacaktır bu vesileyle davetime icabet ettiğiniz için siz ardeşenin güzide basın mensuplarına içten şükranlarımı sunuyorum sağ olun varolun”

Diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilisim