NG Kütahya Seramik "Yükselen Değerler Toplantısı" ödül  töreni bu sene de geleneği bozmadı ve Ciro da başarı gösteren iş ortaklarına ödüllerini taktim etti. Bu yılki ödül töreni ise pandemiden ötürü dijital ortamda gerçekleştirildi.
*Kaçkarlar İnşaat Geleneği Bozmadı*
Merkezi Rize'nin Ardeşen İlçesinde Bulunan Kaçkarlar İnşaat ise Ciro'da Türkiye 14.sü olarak geçen yılki rekorunu korumayı başardı.
Ödül törenine katılan NG Kütahya seramiğin kurucusu Nafi Güral ve oğlu NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral'da tarafından, yeni dönem planları ve dönem hakkında konuşmaları yapıldı.
https://www.kackarlar.com/Upload/Dosyalar/resim-png/logo-e23f5e19-f873-429c-a84a-9ea87d1c3565.png
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kaçkarlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, "Kaçkarlar İnşaat olarak, Tüm Türkiye'deki NG Kütahya Seramik mağazaları arasından yeniden 14. sırayı elde etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu başarının kazanılmasında emeği olan ve bizlere bu gururu yaşatan hizmet verdiğimiz değerli iş ortaklarımıza, NG Kütahya ekibine, değerli müteahhitlerimize, mimarlarımıza, emekçi ustalarımıza, kıymetli müşterilerimize ve Kaçkarlar İnşaat'ın değerli çalışma ekibine sonsuz teşekkür ediyorum." dedi.
Editör: TE Bilisim