Ardeşen Belediyesi tarafından organize edilen ve ilçenin neredeyse bütün dinamiklerinin katıldığı toplantıda Ardeşen’in temel meselelerine dair konular konuşuldu.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya’nın başkanlığında belediye nikah ve toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Hatipoğlu, CHP İlçe Başkan Vekili Ayhan Kabaoğlu, MHP Ardeşen İlçe Başkanı Cemil Bayrak, İyi Parti İlçe Başkanı Mehmet Zeki Demiroğlu, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Orhan Çağatay, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen Köy Muhtarlar Derneği Başkanı Maksut Çırakoğlu, Ardeşen Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Murtaza Özyanık, Ardeşen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Barış Galip Oğuz, Ardeşen 53/11 Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Sait Balcı, Ardeşen 21 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Kemal Memoğlu ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Yapılan toplantı sonrası Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Siyasi Parti ve Sivil Toplum kuruluşlarımızın  kıymetli temsilcileri ile bir araya geldik. Çalışmalarımızı ve şehrimizin temel meselelerine dair geniş istişarelerde bulunduk. “Katılımcılık ve Şeffaflık” şiarıyla hizmet ettiğimiz Ardeşen'imizi hep birlikte yönetmeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Merak edilen ve toplantıya dair paylaşımların yapılmasının ardından ilçe kamuoyunda tartışılan iki konu var.

- İlçenin temel sorunlarının konuşulduğu belirtilen toplantıdan çıkan sonuçlar ne?

- Hangi sorunlar tartışıldı?

- Sorunlara nasıl çözümler bulundu?

- Toplumun nabzını tutan, ilçenin sorunları hakkında en geniş bilgilere sahip olduğu düşünülen, vatandaşın haber alma yönünde en önemli araç olan medya mensupları toplantıya neden davet edilmedi? Dolayısıyla vatandaşın bilgi alma yolu neden aranılmadı?

Ardeşende Yerel gazete ve internet siteleri

- Ardeseninsesi.com  - Gazete

-Vitaminfm.com - Radyo - Televizyon

-Gelişimtv.com - Radyo Tv

- Karadenizumutradyo.com - Radyo

-Ardesenhaber.com

-Lazhaber53.com
-Lazhaber.com.tr
-Medyalaz.com.tr

-Lazhaber.com.tr
-Türklaz.com

-Medyalaz.com

-Sondakikarize.com
-Ardesen.com

Ardeşen MHP Seçmeniyle Buluştu Ardeşen MHP Seçmeniyle Buluştu

Editör: TE Bilisim