Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu Ardeşen’de Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu Ardeşen’de

Avrupa Challenge Cup’ta mücadele eden temsilcimiz Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü yarı final ilk maçında Polonya temsilcisi MKS Perla Lubnin’i 28-23 kazanarak rövanş öncesi avantaj sağladı.

Avrupa Challenge Cup’ta mücadele eden temsilcimiz Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü yarı final ilk maçında Polonya temsilcisi MKS Perla Lubnin’i 28-23 kazanarak rövanş öncesi avantaj sağladı.

Avrupa Kadınlar Challenge Cup yarı final maçında Ardeşen GSK ile Polonya temsilcisi MKS Perla Lubnin takımı Ardeşen’de karşılaştı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Turizm Fakültesi Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçı Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Bursa Jandarma Bölge Komutanı Ardeşenli hemşerimiz Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve 5 bin dolayında seyirci topluluğu izledi.

Maça büyük seyirci desteğini arkasına alarak başlayan Ardeşen GSK ilk yarıyı 14-11 önde kapattı. İkinci yarıda farkı bir ara 6 sayıya kadar çıkaran Ardeşen GSK karşısında Polonya Lubnin takımı farkı 1 sayıya kadar indirdi. Ardeşen GSK maçın son 10 dakikasında üstünlüğü yeniden ele geçirdi ve farkı açtı.

ARDEŞEN GSK NASIL FİNALE ÇIKAR ?

Ardeşen GSK maçtan 5 sayı farkla 28-23 galip ayrıldı. Bu sonuçla büyük avantaj sağlayan Ardeşen GSK 15 Nisan Pazar günü oynanacak olan rövanş maçında elde edeceği her türlü galibiyet, beraberlik ve 5 sayı altındaki mağlubiyetlerde finale yükselen takım olacak. Ardeşen GSK 5 sayılık yenilgi alması durumunda bu sefer atılan golleri bakılacak. Bu durumda deplasmanda hangi takım daha fazla gol atmış olursa finale yükselecek.

Maç sonunda Bursa Jandarma Bölge Komutanı Ardeşenli hemşerimiz Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu teknik heyet ve oyuncuları tek tek tebrik etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilisim