20-26 Temmuz 2017 tarihleri arasında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda yapılan, Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir Türkiye Kick Boks şampiyonasında büyük erkekler kategorisinde Ardeşen Belediyesi Kick Boks sporcusu Gökhan Zorlu 51 kg da şampiyon oldu.

 

 

Ardeşen Belediyesi Kick Boks sporcusu Gökhan Zorlu Niğde’de aldığı bu sonuçla dünya şampiyonasında Ülkemizi, Rize’mizi ve Ardeşenimizi temsil etmek.

 
 

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin elde edilen bu başarı sonrası bir açıklama yaparak Kick Boks Türkiye 1.si Gökan Zorlu’yu tebrik ederek bir açıklama yaptı.

Gültekin’in açıklaması şöyle: Ardeşen Belediyemiz bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Spor kulüplerimiz ve antrenörlerimiz yetenekli gençlerin önünün açmak için canla başla çalışmaktalar. Bu bağlamda gerek Rafting gerek tekvando gerekse Kick Boks spor dalında bir çok başarılı sporcumuz var. Bu sporcularımız Ülkemizi Avrupa ve Dünya çapında temsil etmekteler. Geçtiğimiz aylarda Belediye Rafting sporcularımız Türk Milli takımı olarak Gürcistan’da U19 kategorisinde Avrupa şampiyonu olmuştu bugün de Belediyemiz Kick Boks sporcusu Gökhan Zorlu kardeşimiz 51kg da, Türkiye birincisi olarak Macaristan’da yapılacak olan dünya Kick Boks şampiyonasında ülkemizi, ilimizi ve Ardeşen’imizi temsil edecektir, kendisini elde ettiği bu başarıdan dolayı kutlar dünya şampiyonasında ada başarılarının devamını dilerim. Diye konuştu.

Editör: TE Bilisim