Ardeşen Belediyesi tarafından düzenlenen ödül gecesinde ilçeye değer katanlar onure edildi. Ardeşen ismine sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda ulusal ve uluslararası platformlarda elde ettikleri başarı ve ödüllerle, yaptıkları faaliyet ve yapılan tüm faaliyetlere destek olarak katkı sağlayanlar unutulmadı.
 

Ödül törenin hakkında bir açıklama yapan Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin; 

"Güzel İlçemiz Ardeşen'imize bulundukları kurum, üstlendikleri görev ve bireysel çabaları sonucu Ardeşen ismine değer katan nice kişi vardır. Bu manada onları onure edip hatırlanmaları manasında "Biz Birlikte Ardeşen'iz" tertip komitesi olarak; İlçemizin tanıtımı noktasında ve ilçede yapılan faaliyetlere destek anlamında sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda ulusal ve uluslararası derece alan, başarı elde eden, faaliyet yürüten ve tüm faaliyetlere destek olanları ödüllendirmek için bir gece tertip ettik" Diye konuştu.



 

Düzenlenen gecede  

Sportif manada FormuLaz Derneğimize, ARDOFF Kulübüne, DOKADAK Kulübüne, Ardeşen Veteranlar SK. Kulübüne, Ardeşen GSK'ya, Hentbol Milli Takım Kaptanı Ramazan Döne'ye, Ardeşen Belediye Spor Kulübü Sporcusu Işıl Şişmanlar'a, Ardeşen Belediye Spor kulübü bünyesindeki  Basketbol Turnuva Direktörü Salih Navdar'a, Ardeşen Belediye Spor kulübü bünyesindeki  Kick Boks Dünya 3.sü Gökhan Zorlu'ya, Ardeşen Belediye Spor kulübü bünyesindeki  Dünya Birincisi Rafting Takımı ve Antrenörüne. 
 

Sosyal alanda; Ardeşen Kent Konseyi Derneğine, Lazika Markasıyla Önder Saraloğlu'na, Rize Ticaret Borsası Koordinatörü Hasan Önder'e, Ardeşen HEM Müdürüm Ertan Berberoğlu'na,Ardeşen'e yıllardır hizmet veren Dr. Ali Sarı'ya, Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu'ya, Ankara Ardeşenliler Kültür Derneğine, İstanbul Ardeşenliler Kültür Derneğine, Ayder Su Markasıyla öne çıkan İş Adamı Cemil Akbeniz'e.
 

Medya alanında; CNN Türk Program Yapımcısı Güven İslamoğlu'na, Dr. Halit Yerebakan'a, TRT Haber programcısı Selver Gözüaçık'a, Emekli Gazeteci Sedat Kahya'ya, 
 

Sanatsal anlamda; Okul korosu ile İl birincisi olan müzik öğretmeni Elif Ezgi Çalık'a, Heykeltıraş Osman Yerebakan'a, Sanatçı Yavuz Kabaoğlu'na, Zanaatkar ve Sanatçı Süleyman Serin'e, Koliva Grubuna, Sanatçı ve Oyuncu Abidin Yerebakan'a, Sanatçı Ayhan Alptekin ve TRT Ses Sanatçısı Reşat Karaoğlu'na İlçenin  tanıtımındaki katkılarından dolayı plaket ve hediye takdim edildi.
 

Geceye  Ardeşen İlçe Kaymakam Emrah Yılmaz, Rize İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Siyasi Parti Ardeşen İlçe Başkanları, AK Parti, CHP, MHP ,Saadet Partisi Ardeşen Belediye Başkan Adayları, Rize İl, İlçeler ve Ardeşen'den katılan Daire Müdürleri, STK'ların Başkanları, üyeleri ve davetliler katıldı.

Program sonunda Gecenin mihmandarı Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin'e sırasıyla Ardeşen Kent Konseyi, İş Adamı Cemil Kabeniz ve Tertip Komitesi İsmail Kuyumcu, Dursun Yaşaroğlu, Ali Osman Önçırak ve Süleyman Serin tarafından plaket takdimi yapıldı.

 Gecede son olarak sanatçı Ayhan Alptekin, Yavuz Kabaoğlu, Elif Ezgi Çalık ve Süleyman Serin sahne aldı.

Editör: TE Bilisim