MHP Ardeşen İl Genel Meclis Üyesi Recep Badoğlu’ndan hizmet noktasında verim alamadıklarını belirten Ardeşen Muhtarlar Derneği Başkanı Maksut Çırakoğlu’na MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan cevap verdi.

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Rize’ye geldi. Ziyaretler kapsamında Ardeşen ilçesine gelen Erdem, burada köy ve mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Programa ayrıca MHP MYK Üyesi Recep Bakırcı, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, MHP Ardeşen İlçe Başkanı Cemil Bayrak, partililer ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

MHP Ardeşen il genel meclis üyesi Recep Badoğlu’nun hizmet noktasında gerekli özeni, verimi göstermediğini iddia eden Ardeşen Muhtarlar Derneği Başkanı Maksut Çırakoğlu “Bu arkadaşımızdan verim alamıyoruz. Ardeşen 6 Bin 500 tane oy vermiş. Bu arkadaşımızı bir şekilde bekliyoruz. Sıkıntısı ne. Burada olması gerekiyordu en azından. Biz o arkadaşa değil, MHP’ye oy verdik. Bu arkadaşımızdan faydalanamıyoruz.” Dedi.

Dernek başkanı Çırakoğlu’nun bu söyleminin ardından konuşan MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

ARDEŞEN’DE MHP’YE ŞEREFLİ 6 BİN 500 OY GELDİ

İki yıl önce genel başkanımızın emri ile Rize İl Başkanı olarak atandım. Genel Başkanımızın Rize’deki mührü benim. İki yıl önce göreve geldiğimiz zama bir yerel seçim süreci geçirdik. Ardeşen’de köy ve mahallelerinden Milliyetçi Hareket Partisi’ne 6 Bin 500 tane şerefli oy geldi. Bunun bilincinde olduğumuz için haftanın 3 günü Ardeşen’i sokaklarını karış karış gezdim. MHP’nin kurumsal kimliğini ve Cumhur İttifakını zedelemeyecek şekilde bütün sorunlarınızı bakanlarımızdan Sayın Cumhurbaşkanımıza kadar hepsini iletmeye çalışıyoruz.

“RECEP BADOĞLU İLÇE BAŞKANLIĞIMIZ VE İL BAŞKANLIĞIMIZI TANIMADI. KONGREMİZE GELMEDİ”

Bugün MHP il başkanı olarak buradayım. Arkadaşlarımız seçime girerken, biz insanlarımızın derdine derman olacak bir arkadaşlarımızı belirlemelerini söyledik Ardeşen ilçe başkanımıza ve bir arkadaş belirlendi. Benim ilçe yönetimim dedi ki, bu arkadaşımız MHP’nin bir ferdidir. Bu arkadaşımızı aday yapalım dediler ve aday yaptık. Bir tane seçilmişimiz olsun ve buradaki vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinlesin, derdin derman olsun. Bu arkadaşımız MHP’nin kurumsal kimliğini tanıyıp ilçe başkanlığımıza gelmedi, il başkanlığımıza gelmedi. Kongremiz vardı, kongremize gelmedi. MHP’nin kurumsal kimliğine dair sosyal medya hesabında bir paylaşım yoktur. Evet, 6 Bin 500 oy vererek il genel meclisi seçtiniz. Verim alamıyorsunuz; ama burada arayan muhtarlarımızın telefonlarına bire bir ben bakıyorum. Ardeşen’e haftanın 3 günü ben geleceğim, emrinizdeyim ilçe başkanımızla beraber. Sıkıntılarınızı ve problemlerinizi çözmeye hazırız. Evet, bu noktada hatamız oldu, hatamızı düzelteceğiz. Ardeşen’de 6 bin 500 oyu Milliyetçi Hareket Partisi almıştır. MHP’nin haricinde bu oyu biz aldık diyenler varsa bu salonun dışındadır. Çünkü bu salonda olan hiç kimse kendi yapısı ve düzenini MHP’nin kurumsal kimliğinin üstünde göremez. MHP’nin sancağını dalgalandırmak için mücadele ediyoruz.

“BİZE GELMEYEN RECEP BADOĞLU KÖYLERİMİZE NEDEN GİTMİYOR?”

Beklentimiz Ardeşen’de il genel meclisi çıkartmaktı. Gelecekte de belediye başkanı çıkarmak olacak. Biz bunun için yürüyoruz.  Bu arkadaşımız bizimle birlikte gelmek istemiyor. Sizler de oy verdiniz, seçilmiş. Ben isterim ki, tamam bize gelmiyor, problem yok. Köylerimize ve mahallelerimize gitsin. Bir buçuk yıl içerisinde sadece geçen Kaçkar Köyü’nde gördüm kendisini. Sosyal medyada takip ediyorum.

“6 BİN 500 OYU KENDİLERİ ALDIĞINI SÖYLÜYORLAR. BU OYLAR MHP’YE VERİLDİ”

Arkadaşlarımızla haber yolladım defalarca. Ne benim ne de ilçe başkanımızın onunla derdi yok. Çıksın ilçe başkanlığına, çalışsın. MHP ile çalışmak istemiyorlar. Sizin verdiğiniz 6 bin 500 oyu da kendileri aldığını söylüyorlar. Ben de ısrar ediyorum ki, 6 bin 500 tane oy MHP’ye, MHP’nin il genel meclis üyesine verildi.

Haber:SondakikaRize

Editör: TE Bilisim