Anadolu Gençlik Derneği Ardeşen Şubesi Tarafından, Mekke'nin Fethinin 1386'ncı Yıl Dönümü Dolayısıyla Program Düzenlendi.

Ardeşen Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda Düzenlenen Program da Ev Sahipliğini AGD Ardeşen Şube Başkanı Emrullah Eksilmez Yaptı.

Programa Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Saadet Partisi Genel İstişare Üyesi Kemal Eksilmez, Saadet Partisi Ardeşen İlçe Başkanı Hamza Eksilmez, Daire Amirleri, Oda Başkanları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcilerin ve Çok Sayıda Vatandaş Katıldı.

Necmettin Özkahraman'ın Sunumuyla Gerçekleşen Program, Ardeşen Merkez Camii İmamlarından Ekrem Ataseven'in Kuran Tilaveti ile başladı.

Daha sonra bir selamlama konuşması yapan AGD Ardeşen Şube Başkanı Emrullah Eksilmez, İslam dininin hayatın her anını kuşattığını ifade ederek, Biz de böyle bir inancın mensupları olarak bu gece burada birlikteyiz. Kabe, yer yüzündeki bütün Müslümanların kıblesidir. Mekke şehirlerin anasıdır. Biz şehirlerin anası Mekke'nin fethinin önemini özellikle genç nesle her yıl tekrar tekrar hatırlatmak gerektiğine inanıyoruz." dedi.

Program daha sonra Tunca Yatılı Kuran Kursu Hocası Hasan Çukur'un Fetih konferansının ardından son buldu.

Editör: TE Bilisim