Ardeşen Gençlik Merkezi, Kapalı Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Salonu Projesi için Başkan Avni Kahya ve İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen Çifte Kavak Mahallemizde incelemelerde bulundular.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak olan Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu projesi için Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, İl Milli Eğitim Müdürümüz Engin Emen ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Reşat Yazar Çifte Kavak Mahallesi, Ardeşen Öğretmen Evi arkasında ki alanda incelemelerde bulundular.

Geçtiğimiz aylar içinde Ankara’ya giden Belediye Başkanı Avni Kahya Ankara dönüşünde; “Ardeşen Gençlik Merkezi, Kapalı Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Salonu Projemiz Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylandı.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN başta olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız ve Rize Milletvekillerimizin önemli katkılarıyla, Ardeşen’e düşündüğümüz Kapalı Yüzme Havuzu, Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonu ile ilgili onay çıktı.

Özellikle Rize Milletvekilimiz Osman Aşkın BAK Beyin enerjisi ve destekleriyle İlçemiz Öğretmen Evi arkasında ki alana Yüzme Havuzu, Gençlik Merkezi ve içerisinde Spor Salonu ile İlçe Stadımızın yaninda yer alan Kapalı Spor Salonumuzun yenilenmesi için proje çalışmalarına başlandı.

İlçemize hayırlı uğurlu olsun İfadelerini kullanarak müjdeli haber vermişti.

Çifte Kavak Mahallesinde düşünülen Yüzme Havuzu, Gençlik Merkezi ve İçerisinde Spor Salonu olacak.Ardeşen İlçe Spor Müdürlüğünün hali hazırda hizmet verdiği kapalı spor salonunun da yıkılarak yerine yeni ve modern bir salon yapılması planlanan proje için bugün incelemeler yapıldı.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya ziyaret ve incelemeler hakkında; “Çifte Kavak Mahallemizde Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılacak olan Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu projesi için İl Milli Eğitim Müdürümüz Engin EMEN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Reşat YAZAR ile birlikte arazı devri için yerinde incelemelerde bulunduk.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim