Buna ek olarak, yöre mimarisinin en güzel örneklerinden biri olan ve bölgemize gelen turistlerin yoğun bir şekilde rağbet göstermiş olduğu “Bungalov Ev” üretimi yapan okulumuzun üretmiş olduğu ilk evin kereste malzemesi odamız organizasyonluğunda okulumuza kazandırıldı.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası ile Ardeşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğinde yürütülen çalışmalar neticesinde ve Milli Eğitim Bakanlığımızın kıymetli destekleri ile okulumuzun tüm makine, teçhizat ve CNC parkuru yenilenerek, okulumuz bünyesine kazandırıldı. Buna ek olarak, yöre mimarisinin en güzel örneklerinden biri olan ve bölgemize gelen turistlerin yoğun bir şekilde rağbet göstermiş olduğu “Bungalov Ev” üretimi yapan okulumuzun üretmiş olduğu ilk evin kereste malzemesi odamız organizasyonluğunda okulumuza kazandırıldı.

Ardeşen TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Kurulu Üyeleri, Ardeşen METEM okulu tarafından üretilen ilk bungalov ev ve Ardeşen TSO işbirliğinde yenilenen makine, teçhizat ve CNC parkurunu dolaştı.

Ziyaret sırasında konuşan Ardeşen TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Kurulu Üyeleri; gerek öğrencilerimizin daha nitelikli eğitim alabilmeleri, gerekse okulumuzun bu gibi katma değer yüksek işler yaparak bölgemize öncülük yapması adına Ardeşen TSO olarak daima yanlarında olarak katkılarımızın devam edeceğini ifade ettiler.

22 Ekim 2021 Cuma günü gerçekleştirilen ziyarette Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Tektaş, Erdal Saral, Meclis Kurulu Üyesi Muhammet Mustafa Hacısüleymanoğlu, Dursun Çepoğlu, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevilay Yanılmaz ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Murat Gül yer aldı.

Ziyarette gelen Ardeşen TSO Heyetini Okul Müdürü Mustafa Hacıoğlu, Müdür Yardımcımız Adem Şeremet, Hocalarımız Zeliha Alemdar, Rauf Kasımoğlu, Muhammet Serdar Tuna, Selçuk Babalık, Kerem Kadir Babalık odamız heyetini karşıladı.

Ziyaretle ilgili Ardeşen TSO yaptığı yazılı açıklamada; “yeni makine parkurunun odamıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyor; kıymetli müdürümüz ve değerli hocalarımıza sıcak sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyor; öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.” İfadelerine yer verdi.


 

Editör: TE Bilisim