Ardeşen Belediyesi yeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Bundan böyle Ardeşen Belediyesinin Logosu PTT Pullarında yer alacak.

Ardeşen Belediye Başkanlığı, İlçenin tanıtımı ile ilgili yeni bir projeyi hayata geçirdi. Belediye Başkanı Gültekin'in girişimleri sonucu PTT ile anlaşma sağlanarak posta pullarında Ardeşen Belediyesinin logosuna yer verildi.

Proje kapsamında kişisel pul uygulaması ile Ardeşen’in Logosu PTT pullarında yer alacak ve böylelikle ilçenin adı ve logosu yurt içi ve yurt dışında tanınmış olacak.

Projeler Tam Not Aldı Kalabalık, Coşku, Heyecan Salona Sığmadı Projeler Tam Not Aldı Kalabalık, Coşku, Heyecan Salona Sığmadı

Proje kapsamında bastırılan Ardeşen logolu pullar Rize PTT baş müdürlüğü pazarlama memuru Kadir BİLGİLİ ve müdürlük personeli Yaşar TAŞKIN tarafından Belediye Başkanı Hakan GÜLTEKİN’e teslim edildi.

Ardeşen ilçemizin Logosu bir proje kapsamında PTT posta pulu haline getirilerek yurt içine ve yurt dışına pullama yolu ile yollanabilecek. Bu güzel proje kapsamında belediye Logolu pullarımız, Rize PTT il müdürlüğü görevlileri tarafından bizlere teslim edildi. Ardeşen Pulumuz İlçemize hayırlı uğurlu olsun.

Editör: TE Bilisim