Ardeşen Belediyesinden önemli bir hizmet daha; Covit19 tedbirleri kapsamında dışarı çıkamayan vatandaşlar kesintisiz 7/24 borç sorgulama ve ödeme yapabilmeleri için E Belediye sistemi faal oluyor. Belediye ile ilgili birçok ödemeyi artık internet üzerinden ve evden çıkmadan yapabileceksiniz.

Ardeşen Belediyesi hizmet cetvelinde olan ve vatandaşın ödeme seçeneğini kolaylaştırma adına E Belediye üzerinden borç ödemelerini yapabilmeleri için çalışma başlattı.

Sistem faal olunca vatandaşlar; Emlak Vergisi > Arsa m2 Değeri Sorgulama, Emlak Vergisi > Arsa M2 Değerleri, Mahalle ve bölge bazında arsa m2 değerlerini öğrenme.

Emlak Vergisi > Aşınma Payı İndirim Oranları, Bina türü ve yaş aralığına göre indirim oranlarını öğrenme.

Emlak Vergisi > Bina Maliyetleri, Bina maliyetlerini öğrenebilirsiniz, Çevre Temizlik Vergisi > Tarife, Yıllara göre vergi tutarlarını öğrenme.

Borç Sorgulama / Ödeme, Sicil No Öğrenme, Kimlik bilgileriniz ile sicil numara sorgulama.

Kayıtlı Kullanıcı İşlemleri, İlan Reklam Vergisi > Beyanları. Sicillere ait İlan Reklam Vergisi bildiri, Sicillere ait ödemeleri görme.

 Kira Sözleşmeleri, parkomat ve plakadan sorgu ödeme işlemleri gibi birçok hizmeti vatandaşlar online olarak alabilecek.

Parakomat online sorgulama ve ödeme işlemi için çalışmalar devam ederken. Belediyeden hafta içinde sistem devrede olacak açıklaması geldi.

Bu linkle ödeme sağlaya bileceksiniz.

https://ebelediye.ardesen.bel.tr/#/home

Editör: TE Bilisim