Ardeşen İmam Hatip Orta Okulu tarafından Ardeşen Belediyesi finansörlüğünde, Belediye Kültür Merkezi Konferans salonunda Türk Halk Müziği’nin en çok dinlenen ve sevilen türkülerinin yer aldığı muhteşem bir gece tertiplendi.

Gecede Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde giyilen yöresel kıyafetler ve o yörede okunan türküler damga vururken. Kısa bir süre zarfında hazırlık yapılarak sahne alan öğrencilerin solo ve koro performanslarının ardından Türk Bayrağı dalgalandırmaları geceye konuk olan misafirler tarafından dakikalarca alkışlandı.
 

Ardeşen İmam Hatip Ortaokulu Müzik Öğretmenimiz Elif Ezgi Çalık’ın yönetimindeki koroya bölgenin önde gelen müzik adamları eşlik ederken, geceye İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Avni Kahya, Belediye Meclis Üyeleri, Okul Müdürleri, Öğrenci Velileri ve davetliler katıldı.

Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu Ardeşen’de Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu Ardeşen’de

Belediye Başkanı Hakan Gültekin gece ile ilgili; “Türk Halk Müziği’mizin en çok dinlenen ve sevilen türkülerini kendi bölgelerini temsil eden yöresel kıyafetlerle birlikte sunma adına finansörlüğünü üstlendiğimiz “Türkülerle Türkiye” Programını derleyerek sahneye koyan Ardeşen İmam Hatip Ortaokulu Müzik Öğretmenimiz Elif Ezgi ÇALIK Hocamız başta olmak üzere, Okul Müdürüm Fatih DAĞ, Öğretmen ve öğrencilerimizi kutlarken, gecemize iştirak eden tüm katılımcılara da ayrıca teşekkür ederim.” Diye konuştu




















Editör: TE Bilisim